Idősebb vagyok a páromnál.. (beszélgetés)
Én nem de nem hinném hogy pár év nagy dolog lenne.10-15 vagy több már majdnem generációs különbség , de csak szerintem.
hihii...2év?? az semmi:DDD
Az én párom is fiatalabb,majd 2évell!
A korkülönbség nem számít ha két ember tiszta szívből szereti egymást.
vagyunk ezzel igy itt egy páran
jah...csak annyit h anyósom:))4 évvel idősebb mint én:)
szia!
..ha ezen kattogsz...kikészited a párod!!
hidd el h ugy a legjobb ha annak örülsz ameddig tart.
ha azon agyalsz h mi lesz pár év múlva..akkor már megette a fene...és ráadásul...egy veled egykorúval sem tervezheted meg a jövőt!!!semmi garancia nincs arra h mondjuk egy 35éves pasi..még 5év múlva is veled lesz...akkor miért akarsz garanciát egy 22évestől??...amugy meg sztem a fiatal fiúk...főleg amelyik kicsit konzervativabb gondolkodású...mármint az érzelmi részében...az sokkal hűségesebb..és még nincsenek az álmai összetörve...mint mondjuk egy idősebb pasinak!!
sztem élvezd az életet vele addig mig tart...ne akarj a jövőbe látni..és akkor tuti h a mindennapok boldogan telnek majd:)))és lehet h sokkal tovább...mint ahogy még álmaidban sem remélted volna:))
Szerintem se aggódj semmit,ha minden rendben köztetek akkor a kor nem számít. A barátnőm 36 éves a párja 23 volt, pont mint ti, a srác megcsalta egy másik csajjal, de ami érdekes, szintén egy 35-36 évessel, tehát nem a kor miatt, lehet a Te párod is imádja az érett nőket.
A párom nekem mindig azt mondja:olyan vagyok,mint egy csitri..csak a komoly dolgokban vagyok érett nő..és ezt is szereti bennem.Rólunk azt hiszik,egy korúak vagyunk-mindketten 25:D
A barátnőm nevelőapja is kb. 13-14 évvel fiatalabb a barátnőm anyukájánál és nagyon jól elvannak!Már vagy 15 éve.Olyanok mint két tini!:-)
Hát ez tényleg nem látszik rajtatok!Mármint a korkülömbség!:-) Összeilletek!
Örülök,hogy ennyien vagytok,és hozzászóltok a témához.Hát nem vagyunk egyedül,és senki sem bánta meg a döntését.
Én sem agyaltam-eddig:)és remélem hamar tova is száll ez a hülyeség a fejemből-csak volt tegnap egy rossz álmom és emiatt kattantam rá:(
Nagynéném 25 éve 35 évesen, 3 gyerekkel (az édesapjuk meghalt) jött össze egy 23 éves férfival. Azóta is együtt vannak, a közös gyermekük már elmúlt 20 éves. A nagynéném ma is fiatalos asszony, a férfi pedig nemcsak "hozzáöregedett", hanem túlöregedte, mert a férfi néz ki idősebbnek. :-)
Én magam is félnék a korkülönbségtől, és lehet, hogy nem jönnék össze ilyen sokkal fiatalabb férfival, de ha már összejöttem vele, akkor utólag nem agyalnék rajta, hogy mi lesz később.
Gratulálok nektek!
Igazad van.Szintén így érzek.
Imádjuk egymást és minden pillanatban érzem,hogy mennyire szeret.
A vágyunk egy baba,vagyis kettő,mert ikreket akarunk.
32 évesen találtam meg az igazi szerelmet,azt ,amit egész életemben vártam.Benne találtam meg és soha nem tudnám feladni.Semmiért.
Én 4 évvel vagyok idosebb -testileg :) lelkileg soxor én érzem magamat a fiatalabbnak a Páromnál. Nálam az elso napokban okozott csak fejtorést,milyen fura helyzet is ez.De aztán rájottem hulyeség ezen agyalni! Nagyon szeret ,ezt érzem és ez a lényeg!Én is imádom ,és most babát várunk:) Tartom magamat annyira csininek és vonzónak,hogy bízom benne hogy meg fogom tartani 54 évesen is mikor O csak 50 lesz :)))Sok boldogságot mindenkinek! A lényeg a szerelem!!!!!!!!!!!!!
Nyolc év nálunk a korkülönbség.Imádjuk egymást.Nem látni a korkülönbséget,teljesen egyformák vagyunk,minden gondolatunk megegyezik.Hihetetlen,sokszor magam sem hiszem,de így van!
Bennem is megfordult,bevallom,mi lesz,ha idősebb leszek és Ő még csak harminc.Nem tehetek ez ellen semmit?
Ilyenkor meglepetésemre Ő is azon parázik,mi lesz,ha valaki mást szeretek meg.
Nem,nálunk ez szóba sem jöhet.
Nélküle félember vagyok.
Tapasztalatbol mondom:)Volt ferjem es o idosebb volt mint en,megcsalt sorozatosan. A mostani parom imad,a tenyeren,hordoz mindent megkapok tole.Pedig mar 39eves vagyok O csak 25. Mindenki ellenunk volt,de a szerelmunk legyozte az askalodasokat.
Én is idősebb vagyok a páromnál 8 évvel...:)
Ne parazz ezen! Egy idosebb pali sokkal hamarabb fog pipihusi utan vagyni mint a parod. Nala nem lesz par ev mulva kapuzarasi panik,te pedig most vagy a legszebb,most mar ismered a tested es tudod mi kell neked es a parodnak. Figyelj magadra,figyelj a parodra,tiszteljetek egymast es semmi gond nem lesz. A parom imadja a rancaim, a pocakom es nem cserelne el egy fiatalert se.
Ne adj isten-friss hús után néz:(
Azon én sem parázom,mások mit szólnak majd..csak attól,mi lesz ha a testem már nem lesz olyan "friss" és esetleg Őt zavarja majd:(
Es ha latjak rajtatok? Egymasnak eltek! Akinek nem tetszetek nezzen mashova! Huuuu, de finom voltam,egeszen mas jart a fejemben!
5 évvel én sem paráznék.Nálunk a 13 különbséget nem lehet észre venni-csak később mi lesz-akkor majd tuti látszódni fog
Én is idősebb vagyok a páromnál 5 évvel.Nem lehet külsőre észrevenni.Az első 1-2 évben problémáztam rajta,de már nem érdekel!Nagyon szeret és én is őt!ez a lényeg!
Hát igen-felsoroltad a testem dolgot...attól parázom.Mindemellett,már a következő babáról beszélünk:)
Nem hiszem,hogy a korkulonbseg valamit is jelentene. En 14evvel vagyok idosebb a paromnal. Tobb mint negy eve vagyunk egyutt,a szulinapomon megkerte a kezem,jovo aprilisra tervezzuk az eskuvot. Addigra mar a pocakomban lesz a kozos babank remeljuk. Ne parazz a korod miatt. Ha szeret nem a korod,hanem teged a tested es a lelked szereti.
Nem kor kérdése-PERSZE!!!
Eddig nem is paráztam ezen-de tegnap valahogy bekattant..
a boldogság nem kor kérdése...talán nem?
További ajánlott fórumok: