Az előjáték során mit szeretnek a férfiak, mi az, ami beindítja őket? (beszélgetés)
Pl. egy jó szőrös láb.
Attól úgy beindulok, meg sem állok...hazáig. :)
mert szingli vagy...:P
a pasi meg nem minden esetben... :DDDDD
Szerintem sincs kizárva nálad a varázs :DDD
Mondom,egyszer csináltam a szobámból temetőt,azóta sem merek :PPP
semmi sincs kizárva... :D
De ha a saját tapasztalatod 30 gyertyánál indul, és 40 füstölővel végződik?!.... Az nem semmi... :P
Lehet!Mert magamból indulok ki---másból nem is tudnék,saját tapasztalatomat írtam le!
Nem lehet hogy te vagy mostanában elvarázsolva???
És hogy zajlott?"drágám,gyújts már meg 30 gyertyát,és 40 füstölőt,mer'az olyaaan csajooos"
El nem tudom képzelni....:DDDD
A másik hsz-ban írtad,hogy "csak nem minden este szeretik"---naháát,hogy én még külön találgassam hogy éppen van-e kedve hozzá????
A másik hsz-ben meg az volt a lényeg,hogy aki nem szereti,nem szabad vele foglalkozni----miért ne foglalkozzak vele,csak mert valami nem úgy sikerül ahogyan elképzeled,dobni kell?Muszáj mindennek úgy mennie ahogyan a kiskegyedben le van írva????
bocsi, de nekem eddig olyanokkal volt dolgom (igaz, egy kezemen meg tudnám számlálni...), akik szerették, sőt, nem én indítványoztam...
Nem vagyok én sem az erőteljes illatok pártján, és nem hiszem, hogy meg kellene kockáztatni a lakás felgyújtását több 100 gyertyával...
Valahol van egy egészséges egyensúly ebben a dologban, ami szerintem nem visszataszító a pasiknak sem...
Úgy gondolom, az illatokkal is lehet jól bánni, persze nem minden este, mert az unalmassá válhat...
Én is azt szeretem, ha érzem a párom illatát, és nem tolakodik az orromba minden más illat.... :D
Az meg a másik fele :DD
Én is megyek aludni...okés,neked is jó éjt!
Hát ha neked nem gond...akkor nekem sem :)))
Hu-hu,de még mennyit...elvégre mindenki a saját tapasztalataiból indul ki...nekem van egy kis piros asztali lámpám,az is megteszi gyertya helyett,az legalább nem okoz tüzet :DDD
Ezaaaz!!!!:DDD Bár mondtam hogy én szeretem az ilyeneket,de az eddig egy pasinak sem jött be eddig!
Igaz,nem is próbálgattam sokszor erőltetni,de valahogy elő szokott jönni a téma,és akkor nem feszegetem :DDD
Szerintem eleinte elég maga a tudat, hogy az imádott szerelmével van a pasi. Mert akkor még minden beindítja:-)
Később már összetettebb a dolog:-)
Jöhet a szexi ruci, változatos színhely stb...
jah...
csak nincs időm bogarászni...
oksi...
vágom...
huhhh....felettébb érdekes téma:))))
Én azt gondolom h a férfiakat annyira nem érdekli az előjáték ha úgyis szex lesz belőle...ez azon múlik h mennyire képes odafigyelni a lányra, h ő is kellően felizguljon stb,
A másik meg, az előjáték a szexhez tartozik, tehát ha valakit akkor kell elcsábítani az jóó?!
üdv,Helga!
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak?
- Milyen nőt szeretnek a férfiak?
- A Bak férfiak egy kapcsolat elején hajlamosak az eltűnésre-felbukkanásra? Ők szeretnek kezdeményezni, vagy azt ha a nő rámenősebb?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?