Az egri orvosokról kinek mi a tapasztalata? (beszélgetés)
Én nődokiból Tárczyt kedvelem, de nem itt szültem, szóval csak vizsgálatok szempontjából tudok nyilatkozni.
A belgyógyászaton Juhos Erzsébet a csúúúúúcs!!! Mindenkinek ajánlom! Fiatal, kedves és nem "zsebre dolgozik"... Legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Szia, én szakmailag nem tudom megítélni a Dr. Urat, de a pontosságát meg tudom kérdőjelezni.
Terhességi UH-on voltunk nála a férjemmel, az úgynevezett babamozis UH-on. Nagyon jó volt látni a kis leányunkat UH-on keresztül is. A végén pedig vártuk a beígért CD-t is a babamozi-ról, majd közölte, hogy "elfelejtettem bekapcsolni a felvételt", és a teljes összeget szerette volna kérni a mozizásért. :o((( Én mondtam neki, hogy „a telefonban CD-re felvételt is ígért, így nem fizetem ki a teljes összeget”. Végül elfogadta és 2000 Ft-ot, nagyon nehezen de mégis elengedett a díjból.
Szülész-nőgyógyászok közül szívből ajánlom Kelemen Zsoltot, szakértő, figyelmes, pontos. Csak jót mondhatok róla, ebből a szempontból is sajnáltam Egert otthagyni :)
Hogy ne legyen nagyon közvetlen az elérhetőség, itt egy link a nőgyógyász-keresőhöz:
Ezt a fórumot azért nyitottam, hogy beszélgessünk nyíltan az egri orvosokról.
Kinek milyen pozitív-negatív tapasztalatai vannak 1-1 orvossal kapcsolatban.
(Szakorvosokról vagy akár háziorvosokról is egyaránt.)
Így könnyítsünk a választás előtt álló pácienseknek, főleg, hogy mostanában
Egerben nagyon sok jó szakembertől vált meg az EÜ-i Intézmény.
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházi orvosokról kinek mi a tapasztalata?
- Az alábbi orvosokról szeretnék kérni információt: Siklós Pál, Márkus László, Szentkirályi Zoltán
- Egri nőgyógyászok tarifái és vélemények, tapasztalatok róluk
- Szeretnék a Bajcsy kórház szülészetéről infókat gyűjteni és az orvosokról. Te kit ajánlanál?
- Pozitív vélemények orvosokról, nevek nélkül
- Akik már szültek vagy szülni fognak hatvani kórházban!? Vélemény az orvosokról stb...