Az alábbi orvosokról szeretnék kérni információt: Siklós Pál, Márkus László, Szentkirályi Zoltán (beszélgetés)
Én Dr. Márkus Lászlóhoz járok. Nagyon szimpatikus, kedves, segítőkész. Jó szakembernek tartom. Most a tarifája egy 10 es, de inkább a kórházba hív be, mint magánrendelésre... kórházba soron kívül fogad, ha felhívom, hogy ott vagyok.
Szülésre nem mondott semmit, amennyit gondolok... beszéltem egy anyukával aki nem rég szült nála, ő 80 at adott neki. Mi is ilyesmi összegre gondoltunk.
Én a 20. héttől járok hozzá, az első alkalom 15 utána mindegyik 10 ezer. A fennmaradó 20 hét alatt csak 4 szer kell mennem magánra.
2009 tarifa után talán lehet következtetni. 13 ezer volt a vizsgálat, ctg 7 ezer, a szülésre 150ezret mondott..+ a szülésznő díja..ennél csak több lehet..
Szent István kórházban főorvos..jópofa, vannak aranyköpései, nekem is szimpi volt, de az,hogy pacekra belemondja az arcodba,hogy ennyi a szülés nála, egy állami kórházban, az visszavetett a szimpátiájából.
Sziasztok!
tudja valaki, hogy idén mennyibe kerül a terhesgondozás Siklósi dokinál és, hogy mennyi a szülés nála? Illetve azt sem tudom, hogy melyik kórházban rendel. Egyszer voltam nála a magánrendelésen, nagyon szimpatikus volt, szeretnék majd nála szülni. Köszi előre is a válaszokat.
Sziasztok ! Kérlek küldjétek el priviben nekem is a szülés tarifát, azt is, hogy az utolsó hetekben mennyiszer kellett menni és végig elkérte -e a teljes összeget ill. hogy mennyit kellett fizetni a szülésznőnek, már ha fogadtatok ?
Köszi előre is !
emberileg? Amikor a olyan árat mondott, hogy majdnem dobtam egy hátast. Nem sajnálom a pénzt, de nem tudok ennyit kifizetni, és ebben semmi plusz nincs.
Minden alkalommal a teljes vizitdíjat kérte el? Akkor is amikor a terhesség vége felé többször kellett menni?
igen, válaszoltam is:) Köszi szépen.
Ja, jópofa volt két alkalommal ezelőtt is, mert nem csúszott, hanem pontosan hívott be, és ilyet szól: "Na mit szól? Muszáj elkényeztetnem magukat időnként, nehogy elpártoljanak tőlem"
Kedvelem, de ráadásul még az is egy indok, amiért váltanom kéne, mert marha messze van tőlünk. Amióta lezárták a Margit-hídat, káosz odajutni.
Na, igen, csúszás az van...
Én oda szoktam telefonálni, hogy hogy áll a rendelés, és akkor úgy megyek, hogy kb. még 20-30 percet szoktam várni. Addig csavargok a környéken, vagy akkorra időzítem az elintéznivalókat, ami arra esik. Az első bébinél meg így sosem kellett elkérni magam előbb a melóból, mert úgy jelentkeztem be, hogy ezt bekalkulálva odaérjek..
MEnt a privi is, láttad?
Rem. tudtam segíteni!
Én is a magánba jártam mindkétszer, annyiért mint te...
Én megkérdeztem nyíltan a második alkalommal (az elsőnél még nem, akkor csak a hat hetes kontrollon adtam egy borítékot, egy minimális összeggel, mert akkor arra volt keret, és ő nem mondott semmit. Se előtte, se akkor, se utána.), hogy ha nála szeretnék szülni, akkor az hogy működik. És akkor ott a rendelésen mondott egy összeget, hogy ennyi, ha őt akarom. Én tudomásul vettem, és végül nála maradtam. Nem kevés, de szerintem az ő tudásával, tapasztalatával ennyit ér tényleg a piacon.
Szia! Én mindkét gyerekemet Siklós Pálnál szültem.
Én kedvelem, mert szakmailag maximális, és közben emberileg is figyel rád + egy jó kedélyű, humoros ember. Én ha újra kéne választanom is nála maradnék!
További ajánlott fórumok:
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Nyíregyházi orvosokról kinek mi a tapasztalata?
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Fogászati kezelés Budapesten a Szentkirályi u. 47-ben
- Hoxán való tartózkodásod során milyen témában fejlődtél a legtöbbet, az itt olvasott információk, itt folytatott beszélgetések alapján?
- Sopron és környéke, lakásbérlés, osztrák munkavállalással kapcsolatban szeretnénk információkat