Az árvaellátás jár-e neki? (tudásbázis kérdés)
legalább ennyi jó járjon az apa után :D
nem tudom sajnálni az ilyen embereket!megérdemelnek mindent,amit kapnak az élettől!!mit foglalkoznak ők a gyerekkel(nem az anyáról) beszélek!Az én exem is azt mondta mikor megkérdeztem tőle,miért nem foglalkozik a gyerekkel,hogy miért nem érdekli,hogy van e neki mit enni,vagy van e ruhája,azt mondta,ismer már,tudja,hogy előteremtem neki.
hülye parasztok!:D
hajrá csajok!igényeljetek mindent,amit csak lehet!!!
kis aranyos elég gyerek agyú:) nem véletlen nem tagja már a hoxának.biztos volt egynéhány ezekhez hasonló hozzászólása.
a témához:igényeljétek meg egész bátran az árvaellátást,ha jár!mondjuk erre én is kíváncsi lennék,mert én is ebben a cipőben járok.Írjátok meg mi lett az eredmény!
Igen...ez így van...van az apának áthatási joga, csak nem él vele...erre nem tudok mit mondani...
A telefonszámot is tudja...de fel sem hívja a gyereket...akkor miről beszélünk???
Akkor én a ritka 2%-ban lennék????
Mert itt ha meghallgatnád az apát...elmondaná,hogy az anya sosem tiltotta,sőt-de Ő neki egyszeüen nincsn igénye a gyerekére!Van ám ilyen is.
Nagyon indulatosan tudod az apát szapulni. Én azért meghallgatnám a gyereked apját, hogy szerinte mi hogy történt és miért.
Ami a sejtésem, és 98%-ban bejön, én azt anya képnek sem tartom ideálisnak.
Én nem vitázom tovább,a Te meglátásod,is egy szempont és az enyém is!
Biztos személyes rossz tapasztalat miatt kötöd ennyire az ebet a karóhoz...és én is :)
"Ráadásul ha a gyermek a nevén van anyakönyvezve... "
Akinek esze van, az nem ragaszkodik a névhez, sőt..
Egy apaképet eléggé le tud az rombolni,ha eltitkolja az új családja elől ,hogy valahol él egy gyermeke.
Miért jár kevesebb ennek a gyermeknek???-mint a másiknak.Minden gyermek egyformán a vére a gyermeke nem?!
Ráadásul ha a gyermek a nevén van anyakönyvezve...
Lehet,hogy én semmire való vagyok,de én biztosan a saját gyermekemet helyezném előtérbe,nem egy idegent.És ettől lehet engem szidni,ez a véleményem ezt vállalom!
Ha nem ebben a válságos világban élnénk..akkor talán -esetleg még én is igy látnám. De..mi van ha az anya helyzete is megváltozik? Csak hadd legyen az a pénz a gyerek számláján. Apaképből nem fog elindulni az életbe... Tudod mennyibe van ma csak a tanulás??
Le kell szállni a földre..a valóságba.
Amugy mivel az apa tudta ,hogy van gyereke és mégsem kereste vele a kapcsolatot..nos én az ilyen embert nem nevezem apának!!!
Szerintem nem kell, illetve nincs az a pénz, amiért egy apaképet, illetve családfő képet főleg egy halott ember esetében-de még egy élő ember esetében-leromboljunk.
Egy magát valamire tartó ember ezt tudja.
Ha meg egy ilyen dolgot beindítasz, akkor adva van...
oszd a te dolgod:)
ui: Más emberek boldogtalansága árán, nem lehet boldogságot szerezni.
Ami jár, az jár!!
Na...ebben a vitában én a HnéViktória véleményét osztom.
Az új családnak semmi köze az előző emberhez, sem annak a gyerekéhez. Szerintem ez világos mint a
nap:)
"de ha szükséges akkor,bizony élnék vele,de kizárólag a gyermekem jövőjére fordítanám."
A többi embert-faszi családja előtt-meg a faszi emlékét, összképét letiprod. Gratulálok:DD
És? mondani mindent lehet.
Van akinek egy együttélést jelent ha 1 héten 1-2x találkozik a másik emberrel. Van akinek meg az az együttélés amikor 24 órában van a másikkal.
Ez így igaz!
Ha mindene megvan a gyermeknek nem számít a pénz akkor persze,én sem törödnék vele.-de ha szükséges akkor,bizony élnék vele,de kizárólag a gyermekem jövőjére fordítanám.
Mi elváltunk a férjemmel,9éve.Lányunk 14 múlt.Nem látogatja,(nem tiltom,sőt eleinte elvittem hozzá)nem fizet.Ha elhunyna,amit ennek ellenére nem szeretnék,én megigényelném.
További ajánlott fórumok:
- 18 éves lányom élettársi kapcsolatban él, iskolában sok hiányzása van, azt szeretném tudni jár-e neki ellátás?
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?
- Mi van az árvaellátással?
- Mennyi az árvaellátás összege?
- Lányom novemberben lesz 19 éves, most megy egyetemre alanyi jogon jár-e neki családipótlék?
- Ma reggel meghalt a mamám, épp pár napja kezdték el a papírjai intézését mert Pestről költözött vidékre. Jár-e még neki az ehavi nyugdíja?