AVON, Kinek mi a kedvenc terméke? (beszélgetés)
huha, hosszú lenne felsorolni :)
super shock cuccok (spirál, ceruza, gél tus)
szemfestékek (kivéve bármilyen color trend...)
rúzs, piros (a krémes állagú)
körömlakkok, kb ez marad meg legtovább a körmömön.
planet spas cuccok
slutions-ből most van szettem is
ékszerek is vannak gy csomó
parfüm most kettő is (little white dress és az eternal magic.
most hirtelen ez jutott eszembe :D
testpermetek (gránátalmás, szilvás, áfonyás, mézes)
Senses Lagoon testradír, tusolózselé, sajnos a golyós deoját már kivonták
Senses karácsonyi (most éppen sparkling névre hallgat)
Skin So Soft testápoló gél (arany)
Planet Spa csokoládétrüffeles testápoló
Advance Techniques hajbalzsam lila (a férjem imádja az illatát a hajamon)
24K White rúzs (de pár kampánnyal ezelőtt kivonták)
Jardin testradír (pár éve kivonták, pedig szerintem annak volt a legjobb az illata)
Cranberry habfürdő (pár kampány óta azt sem látni)
Az anyósom teljesen oda van a Skin So Soft testápoló olajspaykért és a lábkrémekért.
A férjem kényes arcbőre imádja a citromfüves uborkás arckrémet. (sajna pár kampány óta ezt is elkezdték kivonni)
Az édesanyám az Anew Platinum szérumot szereti nagyon.
A családban mindenkinek nagyon jól működik az On Duty Pure Blue golyós deo.
Amikor karácsonyfákat árultunk, akkor nagyon hasznosnak éreztem a nap második felében a kézmelegítő csillagot.
Ezt a csillámosat ki fogom próbálni :) én az anew szemceruzájáról mondhatom el ugyanezt , ami vizálló, és nagyon tartos, csak sajna kivonták...
ami a prafümök illatát illeti, én kb minden parfümöt, -legyen az avonos, vagy drága minőségi, kb 10 percig érzek mert hozzá szokik az orrom... és meg szoktam lepődni hogy órákkal később valaki mg érzi rajtam, pedig ez igy van...szoval ha csak te nem érzed magadon az megtévesztő
A parfümök nekem nem hosszú életűek, vagyis nem tartós az illatuk, pedig többet is próbáltam.
A szempillaspiráljuk pont ugyanolyan, mint a hasonló árkategóráiás spirálok, tehát túl sokat nem érdemes várni tőlük.
A szemfestékek és a körömlakkok sem tartósak. Én egyre inkább kezdek csalódni a termékeikben, már csak egyetlen termékükhöz vagyok hű, a fehér flakonos szemfestéklemosóhoz.
Illetve azt is tapasztalom, hogy lassan drágábbak, mint a bolti termékek. Ebben az árkategóriában találok a boltban is, amit meg tudok szagolni, de mostanában inkább a minőség híve vagyok és inkább áldozok többet egy-egy szempillaspirálra vagy parfümre.
További ajánlott fórumok:
- Flavon max termékek - tapasztalatok
- Ismeritek az Avon termékek minőségét?
- Avon tanácsadónők: miért van az, hogy a megrendelt terméket nem számlázzák ki és nem kapjuk meg később sem?
- DM.... kedvenc termékeink innen, amik mindig bekerülnek a kosarunkba...
- Ki milyen Oriflame terméket használ és mi a kedvencetek?
- Mi a kedvenc smink terméketek? Illetve van idei nagy kedvenc?