Ismeritek az Avon termékek minőségét? (beszélgetős fórum)
Szia!
Azt nem az Avonra írtam! Hanem Agis hozzászólására:
"Ha szerinted az avon tartós sminkcuccokat csinál, akkor még nem próbáltál ki igazán tartós termékeket. "
Sziasztok ! :)
Annaaa nem akarok veled vitatkozni, de szerintem vannak az AVONnak is megfizethető termékei mindenki számára. pl. akciósan akár 199.- ft-tól kaphatsz kézkrémeket, samponokat, tusfürdőket,golyós dezodorokat,szájfényeket, sprayket,folyékony szappanokat, rúzsokat ,szemfestékek stb... ha jól megnézed lehet,hogy a boltban sem kapod megennyiért őket és még ki sem kell mozdulnod érte otthonról.
Bocsi hogy közbeszóltam és elmondtam a véleményemet . Nem tudom mikor láttál utoljára Avon katalógust ? Ha érdekel szívesen küldök neked, hogy megnézd :-)
Szép napokat mindenkinek :)
Én évek óta használom az Avon termékeit, miután Anyukám tanácsadónő. Sminkszereket, testápolót, lábápolási terméket csak innen veszek, nekem nagyon bejöttek minőségben, választékban és árban is, főleg ha akciósak! Néha találok nagyon jó kiegészítőket is (fésű, ékszerek, órák).
Természetesen van amit nem szeretek, pl. nekem az Avonos parfümök illata nem igazán tetszik.
Sok függ az alapozó minőségétől, a szemfesték és spirál minőségétől, hogy meddig marad az arcon, illetve a szemen.
Ha szerinted az avon tartós sminkcuccokat csinál, akkor még nem próbáltál ki igazán tartós termékeket.
Én régebben Avonoztam, de mióta GYED-en vagyok, nem foglalkozok vele. Vannak nagyon gagyi cuccok, de ami a legjobb minőségben és árban az a borotválkozózselé. A férjemnek nagyon érzékeny bőre van, ettől nem pattog ki, átlátszó, így nem kell küszködni a körszakállal.
A szemceruza tényleg jó, és az alapozó is. Sampont semmi pénzért nem vennék tőlük, és a parfümök illata is hamar elillan (kivéve a Faraway)!
Sziasztok!
Én már a 3. üveggel veszem a Make me Smile parfümöt..szerintem az a legjobb, tartós és tök jó az illata..Mellesleg 3000 ft.. Hol kapsz ennyiért jó parfümöt? Sehol...
Am. nekem az a véleményem, hogy mindenkinek más a bőrtípusa, valaki gyorsabban "ledobja" magáról az illatokat, valaki nem...
Nekem pl. a rúzsokat beszívja a szám és 15 percnél tovább sosincs fennt... (lehet ez Avon vagy akármilyen más termék)...
Nem lehet 1 márkára fogni a hibákat, mindenkinek más termék jó...
A szemhéjfestékekről... Voltam egy sminktanfolyamon, ahol mondták, hogy sminkeléskor a szemhéjunkat is alapozózzunk le..ezután tegyük csak rá a szemhéjpúdert, szemceruzát...stb. Így a legolcsóbb 300 ft-os szemhéjpúder sem jön le, és tartja egész nap a színét!
Ezt érdemes kipróbálni..utána mindegy lesz, hogy az Avonos vagy bármilyen más terméket veszel el...
(Azóta nekem is fennt marad)
Én am. sok Avonos dolgot használok..nekem leginkább a Color Trend-es termékek jöttek be (alapozó, púder, korrektor, szemhéjfesték...), olcsó és sokféle színben kapható...
De emellett nagyon sok 300-400 ft-os smink termékem is van... És azok is 100%-ig megfelelnek..
Nekem nem jöttek be.
A szemhéjfesték, púderek hamar lekopnak, a parfümnek csak pár óráig marad meg az illata. A samponoknak jó illata van, de kb ennyit érnek csak.
A testápolótól pedig viszketek, és vörös lesz tőle a bőröm.
Sziasztok!
Én már egy ideje avonozok, és van jó, és kevésbé jó termékük, mint minden más márkának.
Nekem bevált az arctisztító mikrogyöngyökkel, a szempillaspirálok, szemceruzák, alapozó is jó. Sampon sem rossz, de nem az igazi. Viszont van egy balzsam, ami nemrég óta van, öblítést nem igénylő, na, az nagyon jó a hajamra. A Senses tusfürdők viszont szuperek! Azt csak ajánlani tudom:)
Arckrémből csak a Naturals-ot használom, ugyanis másik csípte, égette az arcomat, valószínű, hogy valamelyik alkotóelemét nem bírja a bőröm.
Az Anew termékek tényleg drágák, de csak jó visszajelzéseket hallottam róluk. A SPA-s termékeket is szeretik a vevők.
A parfümök is drágák, de van köztük olyan, ami tartósabb.
Nem a legjobbak, és sok termék eléggé allergizál.
Ha ez az árkategória, akkor már inkább a balea vagy baba, sminkcuccból Miss Sporty. Rúzson, szemhéjpúderen vagy alapozón pedig nem érdemes spórolni, ha már vesz az ember.
Egyedül ami nem rossz, az a szájápoló.
Krémben próbáld ki a nuskin termékeket. Szenzációsak. Drágák ugyan azok is de például az arclemosójuk olyan, hogy selymes lesz tőle a bőröd. Évek óta azt használom.
Egyébként az avonnak nem sok parfümje van inkább toilettek amiknek valóban nem tartós az illatuk de más márkákban sem tartós a toilett. A parfümök meg valóban drágák náluk is.
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek az ÖKONET termékeket?Vélemény?
- Ismeritek a ganoderma termékeket? Pl. a lingzhi kávét?
- Ismeritek a "The Body Shop" termékeket? Tapasztalatok?
- Influx termékek a Corából. Ismeritek? Tapasztalatok?
- A SYNERGEN kozmetikai termékeket ismeritek?
- Biyovis termékek - ismeritek, használjátok a termékeiket?