Ismeritek a ganoderma termékeket? Pl. a lingzhi kávét? (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
a családom és én is fogyasztjuk, csak jó véleményem van róla. :)
nem tudom mit értesz sikeren. Ha nyagiakra gondolsz, nem építwttünk hálózatot, csak a saját fogyasztásra vásároljuk.
Két tény: A vérnyomásom nem bántja, és nem csinál savat, ami a többi kávéval mindennapos volt.
Jó, kivétel a gabonakávé, de azt nem tudtam tartósan fogyasztani
jól tudod:)
Már 2 éve fogyasztom a ganoderma termékek egy részét.
Ez a gomba is a cég terméke ?
Te tag vagy, vagy milyen módon szerzed be a termékeket ?
Mondanál árakat ? (már csak ha van egy kis időd, nem akarlak ezzel terhelni)
Köszi szépen.
Puszi M
Nem is igen figyeltem. A férjem lépett be és ekezdte inni, és capuccibóztam, mjd először a déli capuccinót váltottam ki. Ennek van kapuccinó változata is, de elég drága, azonban vett a férjem nekem ilyet, aztán egyszercsak reggel is ezt kezdtem inni. Hát olyn 3 hónapra saccolom.
A kávé elég "erős", igy egy zacsit 2 felé osztok.
Vár én emelett szedem az öreg és fiatal gomba kapszulát is. Az öreg a sejtekre, a fiatl a szervezet oxigénellátására van jó hatással ( péntárcára már kevésbé:), de inkább ez, mint a gyógyszer
Szia Éva, régen "beszéltünk"..
Van valami hatása is amellett, hogy finom ?
Pusz
Nagyon sok pozitív tulajdonságát hirdetik, de nem találkoztam olyan fórummal, melyben e termékeket szedők, a tapasztalataikat osztanák meg másokkal.
Olvasható tulajdonságai: ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés; rendszeres és kizárólagos fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhető a vérnyomás értéke; erősíti az immunrendszert fogyókúrára is alkalmas stb.
Ha van, saját tapasztalatod kérlek oszd meg velünk
További ajánlott fórumok:
- Kézműves termékeket kedvelők gyertek!
- Ismeritek az ÖKONET termékeket?Vélemény?
- Ismeritek a "The Body Shop" termékeket? Tapasztalatok?
- A SYNERGEN kozmetikai termékeket ismeritek?
- Ismeritek a New Chapter termékeket? Mik a tapasztalataitok?
- Ismeritek az Overshine termékeket? Ha igen, kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat!