A SYNERGEN kozmetikai termékeket ismeritek? (beszélgetős fórum)
Szia! :)
Nekem arckrémem van ettől a terméktől! Nekem semmi gond nem volt a használatnál! És tény és való,hogy sokkal jobb mind a többi márkásabb termék! Nekem érzékeny a bőröm,és előtte egy Garnier (nem biztos,hogy jó írtam le :D ),azt használtam az érzékeny és száraz bőrre valót,de nekem attól jöttek piros foltok,meg zsírosabb lett bőröm tőle,pedig nem használtam sokat belőle! És mióta ezt használom azóta nem is zsíros a bőröm tőle,és a pirosság sem jelent meg azóta! Szóval én csak jót mondhatok..igaz az arckrémről,de a többi is biztos,hogy jó lehet! Nekem is más a bőröm tőle,ezt észre vettem én is,és elég keveset kell használni belőle,szóval ebből is csak egy borsónyit kell használni és az egész fejem simán be tudom kenni vele! Nekem be vált! :)
Magyarországon a Rossmann forgalmazza, Németországból származik, rendkívül bőrbarát.
Én most vettem egy 3 az 1-ben arctisztítót, használat után néhány piros folt jött ki az arcomon, de az kb. 15-20 perc után eltűnt. Elvileg hosszabb használat után figyelhető meg változás az arcbőrön.
Valaki ismeri, használja a termékeiket?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek az ÖKONET termékeket?Vélemény?
- Ismeritek a ganoderma termékeket? Pl. a lingzhi kávét?
- Ismeritek a "The Body Shop" termékeket? Tapasztalatok?
- Milyen kozmetikai és pipere termékeket lehet használni illatanyag allergia esetén?
- Ismeritek a New Chapter termékeket? Mik a tapasztalataitok?
- Ismeritek az Overshine termékeket? Ha igen, kérlek írjátok meg a tapasztalataitokat!