Átok rátok szénhidrátok (beszélgetés)
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki ciklikus ketogén diétát csinál?
:D Hajrá! :D de szuper! Ügyes vagy nagyon! :D Csak így tovább! :))
Én most nem mértem magam, a nacikon azért már érzem, hogy nem feszülnek úgy... majd hétvégén.
nekem február 24-én volt egy hónapja, hogy belefogtam. :)
Különösebb diétát nem követek, csak a szénhidrátot és a cukrot próbáltam minimalizálni. :)
Mozgás, meg sok víz! :)
Nagy súlyból könnyebben indult meg a fogyás. Ha meg már beindult, az motivált tovább. Most elindulni is annyira nehezen indul el, hogy sokszor kétségbeestem már, mi lesz ebből. Elkezdtem fogamzásgátlót szedni, és két kilót híztam tőle. De állítom, nem a tablettától, hanem az étvágynövekedéstől, semmi mástól. Saját hiba, viszont azt egyértelműen értem, hogy annyira megköti a vizet, hogy néha teljesen fel vagyok vizesedve, puffadava, és nem tudom lehetséges e, de szerintem a fogyás is nehezebben indul meg ettől. Nem fogok semmit tablettára, mert amellett is lehet fogyni, csak úgy érzem nagyobb erőfeszítést igényel.
Követsz valamilyen diétát vagyy magad próbálod összeállítani az étrended?
:) Szia! :)
Üdv. köztünk! :)))
Nagyon ügyes vagy, hogy már egyszer 25 kg-t leadtál.. nahh... nálam minimum ennyi van még hátra!
Minden elismerésem! :)
ÓÓóóó hajrá, hát mi ehhez képest az az 5 kg? :)))
Ügyes vagy, megtudod csinálni!!! :)
Hajrá!! ;))))
Nagyon jó! :)
Ügyes vagy!!! :)))
Én is haladok, mióta "megráztam magam" 1,2 kg ment le. 10 nap alatt.
Nem túl sok, de nem is kevés.. jó lesz ez a tempó! :)
:D jUhjj nagyon jó! :D
Ügyes!!! :)
De ügyes vagy!!!! :D 4 nap alatt 1 kg... az nem semmi.. :))
Én ahogy mondtad megráztam magam.. és folytatom ahol abba maradt! :) 4. Napja. :)
Nem mértem magam .. nem akarok sokkot kapni! :D
Nagyon ügyes vagy! :))) Hajrá!!!
Én,, teljesen megrekedtem.. kezdhetem az egészet előröl.. :S
:D
Nah, akkor hajrá csajok! :DDD
További ajánlott fórumok:
- Aki próbálta a 160gr szénhidrát diétát mit tapasztaltatok? Fogytatok tőle vagy híztatok?
- Tudnátok nekem segíteni? Olyan élelmiszereket keresek, aminek magas a zsírtartalma, viszont a szénhidrát- és fehérjetartalma elenyésző!
- Vélemények és tapasztalatok érdekelnének akik már csinálták/csinálják a szénhidrátszegény diétát!
- Van olyan szer (akár gyógyszer) ami a szénhidrátok felszívódását akadályozza, vagy csökkenti?
- Van-e különbség a lassan felszívódó szénhidrátok (pl.zabkorpa) és a lassan lebomló szénhidrátok (pl. zabpehely) között?
- Tudnátok olyan gabonaszeletet ajánlani, ami édesítőszerrel készül vagy legalább alacsony a szénhidráttartalma?