Átlag hány hónap próbálkozás kell, mire összejön a baba? (tudásbázis)
A statisztika szerint a párok 80%-ának az első évben sikerül, és 4-5 hónap az átlag.
Ha egy év célzott próbálkozás sem vezet sikerre, érdemes elkezdeni a kivizsgálásokat, nincs-e valami kis probléma.
Sziasztok!
Nekem mind a három első próbálkozásra sikerült. A fiam most két éves, a lányom 1 és 9 hetes terhes vagyok. Pont úgy, ahogy szerettük volna.:)
Ha nem akarsz gyereket, akkor az első alkalommal, ha szeretnél, akkor fél/egy év, ha pedig NAGYON akarsz, akkor évek, vagy csak mikorra már elvesztetted a reményt is, hogy valaha szülni fogsz.
Családi bölcsesség ez nálunk, amit anyám nemrég osztott meg velem. Persze mindezt azok után, hogy közöltem vele: én ebbe a világba nem akarok gyereket szülni. Csak hogy megnyugtasson... -.-"
Az első a második hónapban,(majd 2,5 évre rá) a második az első hónapban,(itt kimaradt 11 év) a harmadik a 6. hónapban, a negyedik 2 év alatt (de sajnos 7 hetesen elvesztettük), ezután 3 hónap kimaradt, majd az ötödik 4. hónapban fogant. (Mindez 20 év termése!)
Tehát nagyon sok mindentől függ. Életkor, életvitel (no stressz), testsúly stb. Átlag 4-6 hónapot mondanak és a többség 1 éven belül éri el célját.
Sziasztok.
Én is csatlakoznék egy-két boldog anyukához. Nekem is úgy jött össze a két kisfiam, hogy a férjemmel szinte csak "rágondoltunk" a szexre és már terhes is lettem, aminek ugyanakkor van egy szörnyű visszaütője is. Mert ezer százalékig kell vigyáznunk az ellen, hogy amikor nem kéne akkor nehogy becsússzon a baba. Én nagyon termékeny típus vagyok:)
5 éves kisfiam elsőre összejött:-))))))
Most már 15 hónapja "edzünk" a kistesón, de várat magára:-((((((
mikor mi szerettük volna, megkérdeztem a dokimat, azt mondta 6 hónapig ne is aggódjak és egy év után már igen!
de szerencsére elsőre sikerült:-)))
Mondjuk Én rengeteget olvastam elötte mindenről(pasik-nők),számoltam meg vettem PG53 mikroszkópot is(végülis így is megérte).
nekünk azt mondták, már attól is terhes leszek ha a férjem rám néz :))
nagyon hamar összejött mindkét gyermekünk. Hála Istennek.
További ajánlott fórumok:
- Nem találok bébiszittert gyermek hazahozására, 4 hónapja próbálkozom. Ötletek?
- Ez az ötödik hónap mióta próbálkozunk ...
- Szülés óta most rendeződik a ciklusom, próbálkozunk a kistesóval de nem akar összejönni, miért?
- Van még itt olyan aki jövő hónaptól kezd próbálkozni?
- Nem akar összejönni a kis tesó, 6 hónapja volt egy missed ab műtétem. Kinek, mennyi idő után sikerült?
- Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak?