Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak? (tudásbázis kérdés)
8. 7f9339d1df
2015. márc. 18. 00:23
Nálunk ugyanez volt. Mikor megláttam,hogy kibujt a fogacska megpróbáltam etetni kanállal és elfogadta. Ekkor jöttem rá,hogy a foga miatt volt.:)
7. Zoella96 (válaszként erre: 5. - Mufurcmano)
2015. márc. 17. 21:51
Lehet ez a fogacska most jobban fáj,mint a többi és nem akarja megütni kanállal (lehet,hogy már megütötte és elakarja kerülni,mivel alapból fáj?).
Egy darabig szerintem ne erőltesd. Várd meg,hogy a fogacskája kibújjon és ne fájjon szegénykének. :)
6. Mariet
2015. márc. 17. 08:38
A fogzás okozhat ilyen problémát, de átmeneti. Kijön a foga, újra elfogadja az ételt. Nálunk is volt ilyen.
5. mufurcmano (válaszként erre: 4. - Lara20100617)
2015. márc. 10. 06:50
Már van hat fogunk, de ilyet még előtte sose csinált, ehelyett egy időben a cumisüvegből nem akart enni tápszert, most a kanál jön...
4. lara20100617
2015. márc. 10. 06:47
Szia! Nalunk ugyanez van
es tuti a fogzastol. 10hos koraig gyonyoruen evett. na azota ez megszunt. 13hos lesz es neha vert izzadok az etetesevel. nem mindennap ilyen de ha jon a foga akkor 1-2hetig ez megy.. alig eszik nem hajlando kanallal. most is pl a 4. szemfoga bujik . 2 napja lazas semmi egyeb tunet nincs es nem hajlando enni. csak csipeget. A nagyobbik fiamnal is ugyanigy volt. mikor kibujik a fogacska megint eszeget.
3. mufurcmano
2015. márc. 10. 06:43
Nem hajlandó inkább üvölt, csapkod, hiába próbáltam, pedig a próbálkozás után két órával újra ugyan így reagált. Próbáltam az ő kezébe adni a kanalat, hogy hátha azt szeretné... de ez se nyert. Ha zsemlével kimártogattam neki az ételt úgy meg megette...
2. andi6020
2015. márc. 10. 06:38
Tovább kanállal. Ha éhes lesz, enni fog.
1. mufurcmano
2015. márc. 10. 06:36
Kisfiam 9 hónapos, eddig szépen evett kanállal de most elutasítja így az ételt, a fogzás lehet a háttérben? Mivel próbálkozzak?
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Missed AB után újra próbálkozunk
- Babatervező (most próbálkozók:o)))
- Babagondolatok - kezdeti próbálkozások élesben 2014
- Terhesség 45 év felett! - Próbálkozóknak és tapasztaltaknak
- A nőknek elvileg udvarolni kell.. és ez jól is van így. Sokan mégis elhidegülten reagálnak egy-egy próbálkozásra. Miért nincs viszonzás?