Aszfalt krétával ha rajzol a gyerek közterületen az rongálás? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok.
Azóta már voltunk rajzolni kicsik és nagyok,sőt volt olyan szomszéd aki csatlakozott (felnőtt férfi).
Marhára nem érdekelnek az öregek.A lakógyűlésen biztos felvetődik a dolog,majd kiosztom az észt nekik.:-))))
Jaj de irigyellek, hogy a gyerekeid rajzolnak aszfaltkrétával.
A fiamnak (2,5 éves) vettem egy vödör krétát, és még megfogni se hajlandó. Azt mondja, KOSZOS. Nem tudtam eldönteni, hogy röhögjek-e vagy sírjak...
A banya miatt abba ne hagyasd velük. Az öregek - tisztelet a kivételnek - elfelejtik, hogy ők is voltak gyerekek, sőőőt a gyerekeik is voltak gyerekek. Nekik ott volt a határ mint játszótér, a mai gyerekek egy pár négyzetméterre szorultak játszani.
Én is rajzoltam törött téglával, szénnel a betonra gyerekként. Ma meg már, ahogy a tévében láttam három dimenziós kréta is kapható.
Azért az tényleg megdöbbentő, hogy egy ilyen egyszerű fórumban is akadnak olyanok, akik tudnak nem túl kedves megjegyzéseket tenni.
Ugrás? Jó nagy ugrás lehet az. Egyébként lehet, hogy azok a gyerekek pont nem lesznek huligánok, akiket hagynak kiskorától kezdve kibontakozni. Ha idővel kiderül, hogy van tehetsége a gyereknek és oda figyelnek rá, szerinted Tuxy, elkallódik az a gyerek? Minden gyermek élete része kellene legyen a rajzolás. Ez olyan élvezetes dolog tud lenni a kicsiknek.
:)
döbbenetes ez a beszólás...
nem is kommentálom tovább...
?????????????
borzasztó gondolkodásmód!
Köszi a sok hozzászólást.
Látom azért még mindig a normális gondolkodás van többségbe.
Azóta nem voltunk rajzolni,mert nyaraltunk stb,de tervezem,hogy nem adom meg a nyanyának azt az örömöt,hogy el hajtson bennünket.
Kinevez be egy versenyre????Cegléden lakunk gyertek rajzolni....Piknikezünk a parkba míg a kis művészek alkotnak.
Nem rongálás szerintem :-)
De vigyél magaddal egy kis palack vizet és ha végzett akkor locsold fel, persze úgy hogy ne vegye észre, vagy valami kegyes hazugsággal el tudod sinkófálni a dolgot.
Én így csináltam 10 évvel ezelött :-))))
nem tudni kiből mi lesz. hitler festőnek indult
:)
Akkor felénk kell eljönni.Itt most kaptak el a rendőrök 3 suhancot.
Ők is festettek.((
A testük mellett tartva mentek az autók között a parkolóban és közben fújták le az autókat válogatás nélkül trabanttól a volvóig.
de jó :)))
na abban én is benne lennék :)
sok gyerekkel buszokat járműveket festeni...
de csak engedéllyel ;)
lizabella!
Ha közel laktok, gyertek a házunk elé, mert már/még nincs aki rajzoljon nálunk, van krétánk is :))
További ajánlott fórumok:
- Falun élünk, az egyik utcabeli nem akarja engedni, hogy előtte menjen el a tehén.Tehet ilyet? Az utca nem közterület?
- Kutyasétáltatás közterületen
- Létezhet, hogy ugyanazért a szabálysértésért (tilosban parkolás) két társaság is megbüntessen? Közterület felügyelet és Rendőrség.
- 3. kerületi kutyások!! Van köztetek olyan akit közterületesek megbüntettek, mert szabadon szaladgált a kutyátok!?
- Mit csinál egy közterület-felügyelő? Mennyi a keresete? Hogy van a munkaideje?
- Ha mindszentkor a saját kapumban árulok a temető mellett, akkor a közterületesek szólhatnak érte? Meg is büntethetnek?