ASUS EEE 4G 7'-os laptop. Mi a véleményed? (tudásbázis)
én azt nem hiszem. :-)
és a nyílt forráskódú szoftverek?
Sziasztok!
Szerintem a 7' már nagyon kicsi
Nekem Asus 2920Z van, az 12,1' és éppen jó de a kissebb már megerőltető lenne...
Pontos megfogalmazást én sem :)
Az optikai meghajtóba Cd-t,DVD-t tudsz tenni. Erről végezheted például a programok telepítését, vagy DVD filmeket nézhetsz, zenét hallgathatsz és adatokat vihetsz fel róla. Általában minden gép alaptartozéka a egy DVD-írós optikai meghajtó. Tényleg elég nagy negatívum, hogy ilyen nincs ebben a gépben.
Én már csak ezért sem venném meg, olcsóság ide vagy oda.
Így már ismerem. :-)
Köszi
Szia
A kicsi 7'-os gépet mennyiért éri meg venni?
Köszi a segítséget.
Tényleg bejelentkeznek. Meg főképp a cégeket ellenőrzik.
Azért nem hiányzik senkinek a hercehurca. Legalábbis nekem biztosan nem.
Na igen. :) Mondjuk nekem a laptopomhoz volt oprendszer, úgyhogy nincs ilyen gondom. Ezt leszámítva viszont nincs legális program a gépen, a freeware-eket leszámítva :D
De egyik tanárom mesélte, hogy az öccséhez kiment a BSA, és két hétre előre bejelentkeztek. Ráadásul nincs joguk bekapcsolni a gépet, csak külön bírósági végzéssel, ami újabb egy hónap, ha te nem kapcsolod be nekik. Ennyi idő alatt meg csak a hülye nem szed le minden illegális dolgot a gépéről :)
Igen.
Nekem is járna a tisztaszoftver, de én személyszerint tuti nem adnám meg a Microsoftnak a személyes adataimat...
:)
Köszi!
De az ingyenes még mindig jobban hangzik :(
Megbüntethetnek.
De ha egyetemista vagy, akkor van egy Tiszta Szoftver nevű kezdeményezés (tisztaszoftver.hu), ott a bolti ár töredékéért (asszem kb. 3000 ft) tudsz venni Windowst és Officet is.
További ajánlott fórumok:
- Asus laptop - akkumulátor problémák
- Fehér Asus laptopot szeretnék venni. Szerintetek jó minőségű gépeket csinálnak? Milyen tapasztalataitok vannak?
- Milyen márkájú laptopot vegyek: Acer, Asus, Dell, HP, Lenovo vagy Toshiba?
- Asus laptopon, a középen levő üveges "pótegér" lezárására, kiiktatására kérek javaslatot
- Segítene valaki? (Asus laptop)
- Asus laptopomon nincs hang, miért lehet ez? Nincs némán. Hol tudok állítani rajta valamit?