Most vettem laptopot, nekem a proci nagyságát ajánlották, hogy vegyem figyelembe. Nagyon nem értek a gépekhez, annyit mondtak, hogy min. i3as legyen a leírásban. Ezek 130 körül kezdődnek. Lenovot vettem, pár hetes, korábban Asus volt, ez erősebb. A netem wifin jön a szomszédból, sokkal jobban fogja.
Ki lehet fogni mindenből jót is rosszat is. 100-130e kategóriában nem ajánlok senkinek gépet inkább azt mondom gyűjtsön hozzá. Munkában hp gépek vannak nem is alsókategória. Borzasztó. Van hogy a 3. indítás után működik rendesen. Asusból sok volt a hardverhiba mostanában. Dellből gyalázat az olcsó. Talán lenovo-ra és toshibara nem hallottam panaszt. Ennek ellenére én egy drágább dellt vennék.
Nekem az első laptopom samsung volt. 4,5 év után adtam el, mert már gyanús lett, hogy még mindig nincs baja. Gondoltam amíg minden oké vele, gyorsan eladom :)
Toshiba-t vettem utána. Már ez is 2,5 éves és kopp-kopp, de semmi baja nincs :)
A férjem Asus mániás én Delles voltam, de 3 év után javíthatatlanul kinyiffant (integrált videókártya)... Most Lenovom van, de nem szeretem, a következő nekem is Asus lesz. A férjem előző Asus laptopja 7 évig bírta egy garanciális javítása volt.
Nem könnyű választani amúgy... Ne márkaboltba menj be szerintem, hanem mondjuk egy notebook.hu üzletbe és ott ajánlják a felhasználási terület szerint, hogy melyik lehet jó neked.