Milyen laptopot vegyek? (tudásbázis)
Annyira tipikus női hozzáállás,legyen piros...
130-ért csak also kategóriában tudsz válogatni,de több értelme van,ha bemesz az üzletbe,elmondod mire kell és mennyit szansz rá Csak tudnak ajánlani valamit
Mit gondoltok erről a laptopról? Sims4 játszásra, filmnézésre, internetezésre használnám csak. Megfelel?
Nem dicsért Asusból is van használható darab. Családban több Asus is van, de 300e feletti ultrabook, így garanciát nem vállalok a szavaimra :) Nekünk hibátlanok, de másnál is láttam már sok éves olcsó Asus-t.
300e alatt egy laptopmárkát sem tudnék ajánlani (nem rosszak, de nincs köztük erősen ajánlott), Asus sem rosszabb semmivel a többi hasonló árkategóriában lévő laptopnál. Elég a kijelző fényerejét max-ra állítani akksi üzemmódban és egy éven belül meghal az akksi bármelyik márkánál. Következő márkákat használtam: Dell, Asus, HP, Lenovo, Acer, Toshiba, Samsung. Egyik sem volt jobb vagy rosszabb a másiknál, inkább a benne lévő hardver döntött. Akksiból talán HP jobban bírja, 2 modellt is használtam, a többi kicsit gyengébb. Hardverileg egyik HP volt problémás, de lehet inkább Windows 7 volt a ludas.
A 8. hozzászólásban linkelt Lenovo egész jó.
Hosszú távra inkább 8gb rammal szerelt gépet keresnék és HDD-vel nem vennék laptopot, kivéve, ha ott fogod tárolni a filmeket, mert akkor SSD felejtős. Illetve a keret sem biztos, hogy elegendő lenne a 2 bővítésre.
Acer színeseket is gyárt és jó márka is.
Asust nem vennék.