Fehér Asus laptopot szeretnék venni. Szerintetek jó minőségű gépeket csinálnak? Milyen tapasztalataitok vannak? (beszélgetős fórum)
A 10"-os nekem kicsi.. ahhoz képest az ára meg magas! :)
De azért köszi!
Nekem 10"-os tabletem van QWERTZ dokkolóval..15 óra üzembizos akksival...
ja, az igaz, hogy fekete, de nagyon szuper. öt magos, baromi jó külső-belső kamerával, csatlakozási lehetőségekkel. két hónap múlva talán ideér a nyolcmagos, mindent tudó szuper ASUS..
egyszóval jó! bővebben: nagyon jó!
( 150 ezerért)
Mi lenne, ha megkérdeznél egy hozzáértőt? :)) Én sem vagyok az, de a két éves laptopomban is már 6 cellás az akku. Persze lehet, hogy ez egy új fejlesztés és már két cellával is long lasting :D
Vannak honlapok, ahol egyrészt szakmai teszteket, másrészt felhasználói tapasztalatokat is találsz.
Nem tudom.. nem értek hozzá annyira :/
Bízom benne, hogy jó lesz! ^^"
Először a két ujjas görgetést is nehéz megszokni.
Van úgy,h görgetsz lefelé, és véletlenül nem egyenesen lefelé húzod az ujjaidat, hanem kicsit oldalra, akkor már rögtön visszaugrik az előző oldalhoz.
Nekem Sony-m volt, azt jobban szerettem, csak megöregedett :)
Köszönöm!
Megnyugtattál! :) Ezek szerint nem olyan rossz választás..
2 hónap és elvileg megveszem! :)
Szia!
Nekem fehér Asus Netbook-om van, ami mondhatom tökéletes választás volt, főleg, hogy órákig bírja az aksija.
Májusban volt két éves a gépem és még mindig 3-4 óráig simán bírja, amikor megvettem akkor pedig 6-7 órát is működött simán aksival.
Nekem ez volt a fő szempont, hogy órákig bírja ha nem tudok áramhoz jutni, és ebben 100%-ra vizsgázott!
Miért furcsa? :O
Nekem is most HP laptopom van.. bár a régi 530-as...
Mondjuk ilyenre gondoltam, bár bevallom fehér billentyűzetes lenne a szívem csücske.. de azoknak a képernyő mérete túl kicsi általában, tehát nincs 15,6" - os... Ami fontos!
Mik a tapasztalatok?
Igazából csak otthonra kellene..
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Jó lenne tudni mit csinálnak más nők, ha nincs kedvük a...
- Mennyi esélye van egy extrém koraszülött babának? Mit csinálnak vele, ha megszületik?
- Hogyan csinálnak magzatvíz-vizsgálatot, ha arra kíváncsiak, hogy tiszta-e? Milyen érzés? Igaz, hogy beindulhat tőle a szülés?
- Vákuumos terhességmegszakítás előtt milyen vizsgálatokat csinálnak?