Ardói töltött karaj. recept
70 perc
Az Ardói töltött karaj. hozzávalói:
80 dkg
sertéskaraj,2 evőkanál sertészsír
és a karajba töltjük 2 fej vöröshagyma
őrölt fekete bors
só,3-4 szál kapor
15 dkg
főtt füstölt sertéstarja.
Az Ardói töltött karaj. elkészítési módja:
A sertéskarajt formázzuk, közepét kifúrjuk. A kikerülő húst a füstölt tarjával, az apróra vágott vöröshagymával, kaporral, őrölt borssal, sóval ízesítjük és alaposan összekeverjük.A masszát karajba töltve kizsírozott tepsiben készre sütjük. Ha kissé meghűlt felszeleteljük. Burgonyakörettel, salátával kínáljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: varbóc, 2010. máj. 19. 06:42
Az ardói töltött karaj. elkészítési módja és hozzávalói.