Aranyhalak nemét hogyan lehet megállapítani? (tudásbázis)
:DDDDD
Hát köszönöm a válaszodat!
Úgy tűnik akkor ez rejtély marad! :p
Majd figyelem lesznek-e porontyok! :)))
Vegyesen voltak, de volt köztük egyszínű is.
Fehér,sárga /arany/, foltos, fekete, fátyol farkú gülü-szemű :) Én meguntam őket, mert nagyra nőttek , minden növényt megettek. A műnövényekért nem vagyok odáig, de rávetemedtem. Azokat kitúrták. Elajándékoztam őket. Ez lett a sorsuk, 3 évig gondoztam őket és csodáltam természetesen, de a nemiszervüket nem láttam . :DDDDD
Ejjj, hogy ez mé' nem jutott eszembe! Minnyá megnézem...
Kösz a tippet!
:oP
Nincs fütyije egyiknek sem? Egészen picike sem?
:-DDDDDDDDDDDD
Sziasztok!
Két napja vettem két aranyhalacskát! Szerettem volna párba venni őket, de az eladó pasi azt mondta úgy nem tud adni, mert nem lehet a nemüket megkülönböztetni!
Nem akartam elhinni, ezért a neten utánanéztem, de csak annyit találtam, hogy a hím aranyhalaknak nagyobb, terebélyesebb a farok úszójuk. Na, már most, az én halacskáim közül az egyik sárga, a másik fehér, piros bóbitás. A fehér nekem alapból nagyobbnak tűnik hajszálnyit, mint a másik, így most nem tudom, de gyanakszom, hogy esetleg az hím lehet. Tudja valaki hogy a fehér aranyhal nagyobb termetű-e a sima aranyhalnál, vagy teljesen egyformák?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megállapítani egy férfiról, hogy a saját neméhez vonzódik?
- Meddig tárolható a tyúktojás hűtőszekrényben, hogyan lehet megállapítani hogy ha már nem jó?
- Az aranyhalat egy akváriumba lehet tenni a vitorláshallal?
- Szabad szemmel hogy lehet megállapítani, hogy valakinek nagyobb lett-e a méhe?
- Mennyi idő után és miből lehet megállapítani, hogy egy pár mennyi ideig marad együtt?
- Hogyan lehet megállapítani a gyermek nemét az ultrahang előtt?