Apró szúró fájdalom a pociban mitől lehet? (beszélgetés)
Persze, lehet, hogy csak a szalagok. Azért egyenlőre nem kell aggódni :) , de jó ha elmentek az orvoshoz.
Bármi is van, még elejét lehet venni, ha hallgatsz a doktor bácsira, lehet én sem tartanék itt, ha teljesen komolyan vettem volna a pihenést az elején.
Majd azért szólj mit mondott!
Nekem csak az első babóca lesz, egy türelmetlen kisfiúcska, pont mint én. Nem tudtam, hogy olyan fórum is van :)
Szerintem már nem lesz semmi baj, kihúzzuk, amíg lehet. :)
szia!
Vagy a szalagok nyúlnak, ahogy azt írták, de az is lehet, hogy elkezdett nyílni a méhszáj, az elég veszélyes ebben a korban. Nyugodtan szedj be napi minimum 3 magne b6ot, nem árthatsz vele, de mindenképp menjel az orvoshoz is!! Nekem 20hetesen kezdett el nyílni a külső méhszáj.Én is ilyen szúrásokat éreztem először. Most a 35.hétben járok, már csak a belső méhszáj van zárva, a méhnyak is lerövidült, elvileg bármikor beindulhat a szülés, szóval csak fekhetek és húzom amíg csak tudom. Sok szerencsét, vigyázz magatokra!
Mindenképp akartam dokihoz menni.
Két napja szedem a magne b6-ot, de még mindig érzem. Mikor kellene hatnia, ha olyan jellegű baj lenne?
Sokminden lehet. A jobbik eset, hogy már a baba mozgását érzed :)
A rosszabbik, hogy valamilyen fertőzést kaptál el, vagy felfáztál. Ha tudsz, menj el mielőbb dokihoz, kérjetek egy vizeletvozsgálatot is.
Apró szúró fájdalom a pociban mitől lehet?
15 hetes vagyok és néha érzek apró szúrást a pocimban, nem tart soká, és nem is vészes. Nem görcs, de néha meg olyan érzés, mintha megakarna jönni.
Eléggé aggaszt.
Dokihoz jövőhéten megyek.
További ajánlott fórumok:
- Ha van lehetőség szenvedés nélkül szülni, miért utasítja el a kórház a fájdalomcsillapítást?
- Alhasi fájdalom, mitől lehet?
- Mellkas közepén szúró fájdalom! (reggelről, hosszabb sétakor) Mi lehet ez?
- Szúró fájdalom bal mellben alul mitől lehet?
- Lehajoláskor szúró fájdalom az egyik sarokban mitől lehet ez?
- Alhasi szúró fájdalom a ciklus 5, 6, 7 napján mitől lehet?