Apró piros kiütés az arcon vajon mitől lehet? (tudásbázis)
Velem is ezt csinálták! Néhány hónap alatt minimum 10 krém, de aztán az egyik jó lett:DDD
Azt a krémet legalább 10 évig használtam, azóta viszont nem kell semmi:D
Nekem allergia volt, azaz még mindig van, de már tudom miket kell kerülnöm, így ritkán jön ki.
Az én arcomon nem piros kiütések voltak, hanem foltokban nem volt bőr az arcomon és még véreslé is szivárgott belőle. Sokáig csak tejszínnel mostam az arcomat.
nem sajna.., natur kozmetikum,min. tej, és glutén
kész vagyok. kb.10 hónapja, de akkor még csak egy-egy.
Igen látom magán bőrgyógyász lesz belőle, csak köztük is sok a kókler.
Felír egy krémet, ha nem jó ír egy másikat...én pedig az okát szeretném megtudni.
Mindenképp másik bőrgyógyász!
Mi az, hogy ennyivel lezárta a témát? Remélem tele lesz az ő arca is ilyen kiütésekkel.
Mióta vannak rajtad? Nem cseréltél le valamit a kozmetikumokból vagy mosószert? Nem tudod összehozni semmivel a megjelenésüket?
Kozmetikum, tisztítószer, étel, ital, nap, por, stb?
A bőrgyógyász szerint rozacea, de a körzeti szerint tuti ez nem az...viszont laborvizsgálatnál többet Ő sem tett értem :(
Egyre több pici apró kiütés van az arcom két oldalán közép magasan...nem viszket, nem ég, nem lehet kinyomni.
Nagy a valószínűsége, hogy nem hozható össze étellel sem
Valamilyen tapasztalatotok van ebben a témában?
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Arcon egyre több piros kiütés
- 10 hós babámon kis, piros, hólyagszerű kiütések. Mi lehet?
- Kislányomon apró, piros kiütések jöttek ki, de csak a bal oldalán. Mi lehet ez?
- Ma este a combomon észrevettem, hogy van egy pici kiütés, amiből egy vízszintes vékony piros csík indul ki. Ez lehet vérmérgezés jele?
- Sok piros kiütés a testen?