10 hós babámon kis, piros, hólyagszerű kiütések. Mi lehet? (tudásbázis)
Ez jó, pár hete párom hozott egy láda epret, 2 napig epret ettem, és nem lett baja. :)
De már minden oké, elmúltak. Persze azért óvatos leszek... Köszi!!
szia!
1- ha szoptatsz, lehet ettél valamit, amit nem szabadna...(eper pl tuti pötty:))
2- vagy ő evett valamit, amire kicsit érzékenyebb...
ha esetleg allergiás vagy óvatosabbnak kell lenni majdnem mindennel, mert a baba is az lehet később.
Egyébként fel a fejjel.. :)
Köszönöm szépen!!
:)
én a rendelés végére vittem oda,akkor nem nagyon találkozik az ember más gyerekkel.
szerencsére a mostani rendelőben két külön váró van.
De mutasd meg neki!
Én is azt mondom, hogy vidd el az orvoshoz.
Fiam bevolt oltva bhimlő ellen, elkapta ugyan, de nem volt rajta 20 pötyinél több. nem volt láza se, drnéni is elöször azt hitte, hogy kiütés.
Amikor jobban megnézte akkor mondta hogy bárányhimlő.
Minden lehet,feltétlen mutasd meg orvosnak.
Én csak találgattam,de az orvos szava a döntő.
Kicsi babánál nem szabad találgatni,vidd orvoshoz.
hol van neki és mióta?
Nálunk vírus miatt volt többször kiütéses a baba, de akkor lázas volt és a torka be volt gyulladva.
Amúgy ételtől, melegtől vagy mosószertől kozmetikumtól is lehet.
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam arcán már több hónapja apró, piros kiütések vannak.Mitől lehet?
- Kislányomon apró, piros kiütések jöttek ki, de csak a bal oldalán. Mi lehet ez?
- Apukámnak az ínyén kb másfél hete hólyagszerű képződmény jött ki. Viszont nem gennyes, piros és nem nagyon fáj. Szerintetek mi lehet?
- Szolárium után a hason végig egészen mell alattig apró viszkető piros kiütések jöttek ki.Mit lehet vele tenni?
- Mi lehet az oka a nyakon illetve vállakon jelentkező piros foltoknak, kiütéseknek?
- Terhesség alatt piros kiütések a hason