Kislányomon apró, piros kiütések jöttek ki, de csak a bal oldalán. Mi lehet ez? (tudásbázis)
Szia! Megoldódott a kislányod problémája?
Az én 1,5 éves kislányomon most hasonló tünetek jelentek meg. Neki is csak a bal oldala (hasán kezdődött, majd a bal combja és a bal alkarja, újabbak nem jöttek ki) pöttyös, már lassan másfél hete. Én az antibiotikumra gondoltam, mert előtte azt kapott kezdődő mandulagyulladásra, állandóan köhögött éjszaka úgy, hogy sírva ébredt. Kapott calcimuscot, 3x0,5 ampullát, de nem javult. Most hozzá fenistil cseppet és elocom krémet, bár ezt félek rákenni. nem tudom, mitől van, ez az ami jobban zavar. Olvastam én is erről a lelki dologról, de egy 1,5 éves gyereknél elég nehezen deríthető ki.
Sziasztok!
Tündérlány! Köszönöm szépen az érdeklődést! Aranyos vagy! Tegnap délután elvittem, és azt mondta, Atopiás Dermatitis, ugyanaz, ami a fiamnál is volt kiskorában. Írt fel Fenistil cseppet, Elocom kenőcsöt, és újra a hidrofiles fürdetőt kell használnunk, valamint kálcium pezsgőtablettát. Elméletileg ettől majd helyrejön. Legalábbis remélem...
Basszus, az ekcémára nem is gondoltam:S
Pedig az én kislányom is ekcémás, de múlik...szerintem a johnsons-tól volt neki....
Most 2 naponta fürdetem és alig van...
De neki nagyn nagyon száraz...Nem pöttyös...
Ma jöttek és hirtelen?
Lehet, hogy bárányhimlő.
nézd meg, a neten.
A csalánkiütést.
Nem olyan???
Az ételtől jön ki.
Vagy esetleg a melegtől?
Sziasztok!
A 19 hónapos kislányomon piros, apró kiütések jelentek meg, de csak a bal karján a csuklója körül, a hasán szintén bal oldalt, és a bal combján. Sehol máshol. Volt már valakinek hasonló?
Mi lehet ez?
Nálunk csak kedden van tanácsadás, gondoltam, oda elviszem, a beteg gyerekek közé nem akarom vinni, nehogy összeszedjen még valamit.
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kislányom testén ma délután csaláncsípésszerű kiütések jelentek meg, majd elmúltak és este más helyeken jöttek ki. Mi lehet ez?
- Kislányom hasán, mellkasán apró, tűszúrás-szerű kiütések vannak! Mi a "szösz" lehet?
- A kislányom kezén pattanások jöttek ki és terjed a kezén felfele
- Kislányom hétfőre bárányhimlős lett, újabbak nem jöttek ki rajta, de a "régiek" már varasak rajta a himlők. Fertőz még?
- Tenyérnyi csalánkiütések a nyak két oldalán, mitől lehet ez?
- 20 hónapos kislányom arcán gyakran vannak pattanásszerű kiütések. Mi lehet ez?