Anyu-féle zöldborsófőzelék recept
Az Anyu-féle zöldborsófőzelék hozzávalói:zöldborsó
olaj
só
liszt
víz
tej
petrezselyemzöld
cukor
Az Anyu-féle zöldborsófőzelék elkészítési módja:
Kevés olajon pici sóval megpárolom a zöldborsót. Majd ha már majdnem puha, leveszem a tűzről a fazekat, rászórok 1-2 ek lisztet. Felöntöm pici vízzel majd innentől kezdve csak tejet adok hozzá. Sok petrezselyemmel az igazi, ha nem elég édes a borsó, pici cukor is mehet bele. Kóstolgassuk, ha szükséges, még utánsózhatjuk.
Kategória: Főzelékek receptjei
A receptet beküldte: _anatha_, 2010. dec. 28. 13:56
Az anyu-féle zöldborsófőzelék elkészítési módja és hozzávalói.