Annyira rosszul esik, hogy a főnökség megint nem engedett... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ezért mondom. Nem igaz, hogy karácsony, húsvét előtt ha meg lehet tenni, hogy egy kicsit előbb elmenjenek a dolgozók az bárkit és bármit is lenulláz vagy romba dönt. Ugyan, ezek simán emberi és jóindulatú dolgok.
Aki aktívan dolgozik és háztartást vezet annak aranyat ér még az 1 óra is ilyenkor.
Aki meg nem dolgozik vagy otthonról teszi azt, az úgysem érti. Számos olyan embert látok aki nemrég ment nyugdíjba és pár hónap alatt elfelejtette mi a munka világa. Nem rosszalóan írom, de tény. Tisztelet a kivételnek mert biztos van olyan is.
Aki nem tud változtatni, az dolgozza le a fix munkaidejét.
Bár az itt leírtakból nekem úgy tűnik, hogy sokakat csak az ottlétért fizetnek.
Mínusz órához a mínusz fizetésnek is hozzá kellene járnia.
Ha kevesebbet dolgozol, mint amire szerződtél, akkor a fizetésed is kevesebb(nek kellene lenni)
Én ezt csak akkor utálom, ha épp nincs munka.
De ilyen ritkán van, általában annyi van, hogy örülök, ha nem kell pluszban ráhúzni.
Nálunk ünnepek előtt sűrűbb napok vannak, mint máskor.
Áldás, hogy dec.24-ét le lehet dolgozni, különben mehetnénk délutánra 😀 Szilveszter is munkanap, meg közötte az összes. Amióta munkaviszonyom van...
Rugalmasnál nincs ilyen probléma.
A törzsidőn kívül akkor jössz és mész, amikor akarsz.
A havi munkaidő keretet pedig le kell dolgozni.
Ez a kötött, fix munkaidővel jár.
Nem kötelező itt dolgozni.
Egyszer engedtek minket haza este 6-kor 10 helyett! Volt örömködés! 😄 Egy egész heti keccsölés után rohadt jól esne, hogy nem 11 kor érek haza, hanem este 7-kor már ágyban lehetnék! Álom! 😄
De az utolsó szart is kiverik belőlünk! 😄
Mit kell ezen rugózni, ugyan olyan munka nap mint a többi. Ennyi erővel minden pénteken előbb elengedhetnének....
Én ezen sosem erőlködtem.
Az én főnököm is ilyen s.fej volt. Ünnepek előtt minden nőt hazaengedtek a kp.-ból az utolsó munkanapon délben. Ő is nő, de mivel senkije nem volt unatkozott, így nekünk is maradni kellett. Hozott pezsgőt süteményt, de ez nekem nem volt vigasz. A családunktól fosztott meg bennünket a r... a..dék.
Senkinek nem panaszkodhattunk, hiszen ott helyben ő volt a főnök.
További ajánlott fórumok:
- Nem annyira külön Karám
- Tényleg annyira csodálatos a terhesség?
- Miért ment vissza a volt barátnőjéhez? Annyira rosszul esik.
- Volt úgy valaki terhesség elején hogy annyira rosszul volt, hogy nem tudott dolgozni sem?
- Nem engedett boldogság!
- Kereskedelemben dolgozók! Melyik boltban a legjobb dolgozni? Úgy értem a légkör. Főnökség, kollégák, vezetőség.