Miért ment vissza a volt barátnőjéhez? Annyira rosszul esik. (beszélgetős fórum)
A képek mindig a külvilágnak szólnak!
Ha nem így lenne, akkor mindenki megtartaná otthon a pc-jén egy fájlban vagy kinyomtatná és kitenné otthon a falra.
Közösségi portál még a nevük is, természetes, hogy aki azt mondja, hogy nem a közösségnek tette fel, az akkorát hazudik mint egy ház:)
Ja, es Justin122, a masik csaj azert teszegeti fel a kozos kepeiket mert kirakatot akar, bizonygatni, hogy ok most boldogok, szerintem ahol tenyleg igy van, nincs szukseg bizonygatasra, de a csaj onerzetet serti a dolog es ezert tesz fel annyi kepet magukrol (kozben meg az is lehet, hogy a srac mar megint massal van, erted) :)
Mondjuk, lenyeg, hogy massal es nem veled. Keress mar valakit aki erettebb!
:DDD
de mos' mieeee???
Jaj, draga, amiatt gorcsolsz, hogy kezdo vagy?:) ne csinald mar, az artatlansagnak es kezdosegnek is megvan a maga bajos kisugarzasa!
Egy idosebb ferfi tudna ertekelni az ilyesmit es biztos megtanitana nyelves-csokolozni (bar nem nagy kunszt), es sok minden mast is:)))
A sracrol annyit, hogy azert biztos tetszettel neki, csak hianyzott neki a szex, ennyi ido utan gondolom, mar hianyzott. De ez nem jelenti azt, hogy a masik jobb vagy rosszabb. Mondjuk ugy, hogy te eleg jo voltal ahhoz, hogy jarjatok de nem annyira, hogy kivarja, mig keszen vagy. A masik csaj meg eleg jo ahhoz, hogy visszaterjen hozza de megsem volt eleg jo ahhoz, hogy ne csalja uton utfelen.
Szoval hidd el, ez nem kettotok kozotti verseny, hanem o sem krpes epkezlab viszonyt fenn tartani egy lannyal, ahhoz tul csapongo
A legilletekesebbet nem kerdezted?
Az ifju Don Juan tudja a valaszt.
Vagy - aki hagyja magat...
"Lehet,h még téged szeretett is valamennyire,azért lépett le,mert téged nem akart átverni."
Na ez szimpatikus nézet lenne, hogy azért csak nem utált annyira. De sokszor nem tudtam őt hova tenni: eleinte sokszor beszélt a szexről, meg tett ilyen hülye 2 értelmű megjegyzéseket is de ez még akkor volt mikor csak randizgattunk. Sőőőt, így visszagondolva mondott olyat is mikor még először találkoztunk mint haverok (mert egy társaságból vagyunk de elég távoli ismerősök voltunk) tehát mondot olyat hogy "Most sem időm, sem kedvem egy kapcsolathoz". De ehhez képest elhívogatott randikra, udvarolt nekem, többször át is jött hozzám, hazakísért, meghívott ide-oda. Mondom biztos meggondolta magát :D
Nem hiszem, hogy szereti a másik lányt. Gondolom leginkább csak önmagát szereti.
Amúgy a pasik nagy mesemondók...azt kimondani hogy szeretlek nem nagy kunszt nekik. Nem általánosítok, pasiknak nem nehéz, igazi érző férfi már meggondolja, mikor mondja ki.
Nem tudhatod biztosan, hogy mi történt, hogy megcsalta-e egyáltalán, hogy volt-e másokkal egyáltalán. Nem voltál ott, az, hogy ő miket mesélt nagyzolásból, az nem számít. Lehet, hogy az a lány hagyta ott egy másik srácért, de jobb így mesélni, hogy ő dobta, csalta.
Jön majd neked is más, de ha ennyit lovagolsz ezen, és nem akarod elengedni a fejedből, akkor nem lesz új pasid. Ugye nem ezt akarod? :)
előtte is volt élet,meg utána is lesz.
nem kell azzal ennyit törődni!
Csak nem neki, pedig ő már kezdett fontos lenni nekem :(
Rá gondolok hogy miket csinálnak együtt, meg most őt csókolja, nagyon szomorú leszek...Hozzáteszem nekem ez a fejemben nem tud összeállni, hogy ha együtt voltak és szerette, miért csalta meg és miért hagyta el egy másik lány miatt. Aztán szemrebbenés nélkül szexelt kb 1 évig más csajokkal, pár hónapja még engem csókolt szintén érzelmek nélkül. Úgy hogy közben őt szereti.
22 éves vagyok de ő az első barátom és annyira elment a kedvem most megint az egésztől :( Eddig is mindig csak a csalódások, félénk vagyok, nehezen nyitok.
Meg most kezdett legalább egy kis önbizalmam lenni hogy valakit talán végre érdeklek, jól éreztem amgam, mosolygós voltam a tudattól hogy valakinek fontosa vagyok erre tessék. Kiderül hogy hiába hogy egy össze-vissza k*rogatós, azt a csajt szereti.
További ajánlott fórumok:
- Terhes az új barátnője, de visszajönne
- Milyen lesz visszamenni a home office-ból 1 év után? Már előre rosszul vagyok!
- Annyira rosszul esik, hogy a főnökség megint nem engedett...
- Középfülgyulladásom volt, felszúrták több mint egy hete, de még mindig nagyon rosszul hallok. Mikorra jön vissza a hallásom vajon?
- Szerintetek a 12. hét után visszatérhetnek majd a terhességi rosszulétek?
- Volt úgy valaki terhesség elején hogy annyira rosszul volt, hogy nem tudott dolgozni sem?