Szerintetek a 12. hét után visszatérhetnek majd a terhességi rosszulétek? (beszélgetés)
En szedtem de nem hasznalt.
A jeges viz lassu kortyolasa volt meg jo, de az is csak par orara.
nekem ajánlottak egyet szülés előtt,a szülési fájdalmak enyhitésére,de nem jutott eszembe bevenni...pedig a férjem zsebében volt végig:))
A kórházban sokan bevették vajúdáskor,azt mondták használ...vagy csak nagyon hittek benne:)
jajjjj...az durva..
Én imádom a kefirt egyébként is,de akkor majdnem az őrületbe kergettem a férjemet,mert a hűtőben liter számra álltak a kefires bobozok:))
És nagyon jó volt a gyomorégésre..
a végén meg majd jöhet a jópofa gyomorégés:))
Annyi kefirt életemben nem ettem meg,mint a terhességeim végén!:)
Persze ez sincs mindenkinél..
Igen,mindenkinél másképp van..
Nekem 3 gyerekem van,az elsővel sugárban hánytam 14 hetes korig,injekcióztak,aztán a terhesség végéig teljesen jól voltam.
A két kicsivel nagyon émelyegtem,hányingerem volt a 12.hétig,de nem hánytam,..a 12. hét után pedig szintén teljesen jól voltam!
Mikor elkapott a rosszullét,bekaptam egy kekszet,ez segitett:)
ez mindenkinél máshogy van unokanővérem végig rosszul volt
nekem semmi ilyen nem volt mg az elejn se anyukámnak anno amikor pocis volt velem meg öcsémmel a 12dik hét utá elmúlt... egyén függő pont ugyan úgy mint az alak visszanyerése meg a terhességi csíkok én pl olyan csíkos vagyok mint egy zebra és akkora mint egy bálna még lassan 6 évvel szülés után is... anyukámon semmi csík nincs unokanővéremen szintén de rajtuk maradt felesleg unokabátám felesége meg vékonyabb mint amikor az első terhessége elején volt
Én non-stop hánytam 4 hónapon át. Vészes terhességi hányásom volt, többször infúzióztak, mert a kiszáradás határán voltam.
Semmit nem tudtam megenni, 8 kg-t fogytam. Aztán elmúlt, majd a terhesség legvégén jött elő újra. De akkor csak 2 hétig.
Szia:)
Mindenkinél máshogy van. Nekem a 6-13. hétig tartott a rosszullét. Sógornőm majdnem félidőig rosszul volt. Anyósom végig a terhessége alatt.
További ajánlott fórumok:
- Pozitív terhességi teszt után mikor kell/érdemes orvoshoz menni?
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hogyan érjem el, hogy 18 év után is tetsszem a páromnak, ha a terhességek miatt elhíztam?
- Lányok írjatok kinek mik segítettek a terhességi rosszuléteknél
- Terhesség alatt folyton visszatérő candida ellen mit tehetnék?
- Valakinek használt a terhességi rosszulétre a homeopátiás szer?