Lányok írjatok kinek mik segítettek a terhességi rosszuléteknél (beszélgetés)
Én is szedtem egy ideig a cocculine homeopátiás bogyót,addig segített,amíg csak émelyegtem,a konkrét erős hányingerre nem vált be,ráadásul bágyadt,fáradt,elesettebb voltam tőle.Próbálj hinni a b6-ban,és ami még fontos sose légy üres gyomorral,reggel is az a legjobb ha esetleg még felkelés előtt eszel valamit,de legalább közvetlen utána,mert nekem soxor attól is hányingerem van,ha nem eszem elég gyakran...persze keveset.
Hol is tartasz most?Én 8/6 hét.
Igen!
Illetve elevitet is szedek,de azt ebédkor veszem be,tehát nem sok köze lehet a dologhoz...:)
Nekem elég korán jelentkezett.....de hányás nem volt egy sem csak inger (mázlista voltam :) )
Inkább levert a víz meg légszomjam volt eleinte.
Az intenzív szagoktól voltam rosszul.
El fog múlni ne aggódj, mert ha agyalsz rajta annál rosszabb.Pihenj sokat, friss levegőn séta, sok gyümölcs :) és élvezd ki a pocakosságot, mert olyan hamar vége lesz :)
Én az első 4 hónapot végighánytam, nekem a keksz, hidegvíz és a kóla volt a gyógyír.
A kóláról annyi rosszat hallani, de gyomorfájás, émelygés esetén csodákat tesz.
el kell hogy keserítselek...nálunk 4 bébi van és mindegyiknél, nemhogy a 12.hétig, hanem a 20.hétig elég rosszul voltam(nem hánytam, de nagyon szarul voltam), elhiheted a 4 gyerek alatt mindent kipróbáltam, de semmi nem segített igazán. Talán az, amikor kekszet rágcsáltam, ha nagyon szarul voltam, akkor fél órára egy kicsit jobb lett.
vannak olyanok, mint én, és van, aki egyáltalán nincs is rosszul, nekik szerencséjük van...
szóval túlélés, ennyi...gondolj arra, hogy egyszer csak jobb lesz(Amúgy amikor elmúlt a 19-20hét környékén kb 2-3 nap alatt jobb lett! és az nagyon szupi! sok egészséget és boldogságot a babához! )
az előbb nem ment át az egész üzi, nem is értem...
szedtem én is a magne B6-ot, friss levegő meg nasi.
nekem a jó reggelt keksz jó volt.
Terhesség végén a jéghideg víz meg jeges tea segített.
Én kólát nem ittam, mondjuk a szénsavas is bántott.
De ahogy a többiek írták, te magad fogsz rájönni nincs két egyforma terhesség.
Kitartás :) és jó babavárást :)
Szia, B6 vitamin és H.pp N..al. Ha nem szedtem, még a 32. héten is émelyegtem. :(
Időlegesen a torok kéményseprője is segített. :)
További ajánlott fórumok:
- A terhesség jelei a fogantatástól számítva 2 hétig
- A terhesség jelei
- H1N1 oltás - terhesség vagy szoptatás alatt
- Szerintetek a 12. hét után visszatérhetnek majd a terhességi rosszulétek?
- 31 hetes terhes kismama vagyok, irjatok a terhesség nehézségeiről, ki hogyan éli át.
- Valakinek használt a terhességi rosszulétre a homeopátiás szer?