Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Annak' sem küldök, és nem írok már, soha, az biztos! Hopp' ! 🤠 fórum

Annak' sem küldök, és nem írok már, soha, az biztos! Hopp' ! 🤠 (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

17. Enissa (válaszként erre: 15. - Kaliforniai tornádó)
jan. 16. 11:10

Nem azt írtam ki, hogy kicsoda. Csak annyit sejtem, de 99% tudom is ki.

De nincs mit írni neki.

16. f997b1d100 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 15. 22:57
Soha ne vedd a szívedre, igyál pálinkát kiflire!
15. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 11. - Enissa)
jan. 15. 22:44
Hát sajnos 100%-ig nem lehet tudni, hacsak nem ír a több ezer felhasználó ide mind, és aki hiányzik kizárásos alapon, mert ott anonim fog szerepelni. Mondjuk én nem sejtem ki lehet a fórumnyitó de ha sejteném ki lehet, akkor megkereseném egy előző témába írt fórumon és privátban ráírnék, mert elvileg a szabályzatba úgy van, hogy itt nem lehet nyilvánosságra hozni, akkor se ha sejtjük. De ahogy előttem is írták, inkább annak írjon akit érint, ahol látszik a neve, mert akkor értetheti meg. Amúgy nekem már többször is belegyalogoltak a magánéleti dolgaimba, szarul esett, de túl léptem rajta, nem vágtam vissza, mert már így is ki lettem tiltva a kedvenc honlapjaimról, pedig azok is jó közösségek voltak többségében. Úgyhogy nekem már csak ez marad, vigyázok rá. Vannak jó témák amikből lehet tanulni, ha meg olyat olvasok ami nem tetszik, tovább megyek. A fórum indító meg másképp áll hozzá. Ízlések és pofonok, ennyi.
14. 55Judit (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
jan. 15. 20:42
Jelentsél fel!😀
13. 55Judit (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
jan. 15. 20:38
Én nem mondanám senkinek hogy ne reagáljon az írásaimra. Megtehetem hogy megválasszam mit olvasok és mit nem. Ez fórumindítónak is hatalmában áll. 😀
12. Kacsahercegno (válaszként erre: 10. - 55Judit)
jan. 15. 20:18
Itt sem lenne rossz néha 😅
11. Enissa (válaszként erre: 8. - 55Judit)
jan. 15. 20:10
Így is lehet tudni, ki a fórumindító. :)
10. 55Judit (válaszként erre: 9. - Kacsahercegno)
jan. 15. 19:29
Az indexen van olyan lehetőség hogy akit nem akarsz olvasni azt letiltod. Onnantól nem látod a bejegyzéseit.
jan. 15. 19:14
Ez az internetes fórum műkódésének a sajátossága, a felhasználók bármihez hózzászólhatnak amihez szeretnének. :D Az hogy belőled ez mit vált ki, a te dolgod, de kár felhúzni magad rajta.
8. 55Judit (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 15. 18:59
Nem kell ezen mérgelődni. Felvállalod a nevedet, és a nem szeretem fórumtársnak mondd meg hogy ne reagáljon az írásaidra. Ha én vagyok az, nekem is megmondhatod. Nem fogok a kardomba dőlni.😀
jan. 15. 17:36
.
jan. 15. 17:26

Valahogy, csak meg értik, mert már mondtam, hogy nem nekik, de írnak, válaszolnak, De nem kell,

Kár, hogy nincs "Tiltás" nemszeretem felhasználót!

Szrkr rá mitcsinál.

5. Myra
jan. 15. 17:26
Hú, de szigorú vagy. Mi történt?
4. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 15. 17:19
Ez a beszéd!
jan. 15. 17:17

Amúgy, semmijelentősége, úgy sem számít ez.

.. SVége .

.

jan. 15. 17:14

Bal, Jobb,

ÚgyJó !

Pont.

.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook