Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :) (beszélgetés)
Jo reggelt!
Ugy latom ennek a forumnak annyi ,!! kar erte..igaz nekem sem volt idom mostanaban jonni.
Husvet utan ujra bekemenyitek ,remelem mas is es akkor ujra fog porogni a forum.
Tovabbi szep napot mindenkinek!
Szép jó reggelt mindenkinek!
Remélem mindenki szépen veszi az akadályokat, és nem adtátok fel. ;)
Sziasztok!
Na hogy haladtatok a héten?
Helló csajok!!!!!
Újra itt vagyok és nagyon el határoztam magam , most biztos sikerül!!!!!
Gyertek át az április 15- től start fórumra és újra beszélgethetünk!!! Várlak titeket :)
Szép estét mindenkinek!
Ennyire kevés élet volt a fórumon az utóbbi 2 napban? Hát ez nem sok...
Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak sokat kellett tanulnom, kevés időm van. De kitartóan fogyózom továbbra is. :)
Szia.
Én m alig voltam itthon. Önéletrajz túrát csináltam. Körbejártam a hiper és szupermarketeket.
Nappal jó idő volt viszonylag. Délután azonban már kezdett szemerkélni, most meg tombol a szél.
Sziasztok!
Nekem ma elég húzós napom volt a suliban, így nem is jutott időm enni. Alig ettem valamit, most az volt a baj :)
Szia Zsaszka! Köszi, hogy megosztottad velünk a fogyókúrás módszeredet, nagyon ügyes vagy. És honnan kaptad ezt a útmutatást? Valaki csinálta már így előtted? Ebédre mindig ezt a levest eszed?
Érdekelne ez a lugosító lötyi is, nyersen turmixolod le a répát? Viszi a turmixgép?
Nekem van két naplóm is, ha van kedved olvass bele, ott irkálom, hogy hogy próbálok megszabadulni a súlyfeleslegemtől.
PS
Ja hetente egyszer, hétvégén rendesen eszek, még a babos csülök is elmegy :-)
Koplalni én sem szeretek, nem a víztol lettem majdnem 80 kg:-)
Sziasztok! A 162 cm-emmel 79,5kg-ot nyomtam Február 7-én. 46 leszek nyáron, na elszántam magam a fogyókúrára (nem először, családi átkos örökség a hízásra való hajlam, anyucimnak pajzsmirigy problémái voltak, én határeset vagyok egyelőre)
A mai mérlegelés 70kg-ot mutatott!! :-)
Hogyan csináltam?
A reggelim:
1 szelet piritós vajjal!!, sonka és sajt,vagy tojásrántotta 1 tojásból tejeskávé cukorral!! (az édesítőszerek becsapják a hasnyálmirigyet, cukrot vár, inzulint termel)
Az ebédem:
1 tányér zöldségkrémleves (sárgarépa vagy cukorborsó a kedvencem (400g 1 liter vízben 1 hagymával és 2 leveskockával 30 percig fozve,50 g vajjal botturmixxal pépesítve, 1 pohár tejben 2 evokanál kukoricakeményítővel sűrítve)
Néha eszek még egy kis salátát is
Uzsonnám:
1 piritós, gyümölcs
A vacsorám:
Baby salátalevelek, rucola
Franciasaláta, vagy egyéb majonézes sali(kell a zsiradék meg a tojás)akár csirkemell, kukorica, reszelt sárgarépa (nagyon fini)
Főtt csirkemell (1/4) vagy hal
Avocadó, Uborka, Paradicsom, Olajbogyó,Reszelt sárgarépa, Padlizsánsaláta, Csicseriborsó,Céklasaláta, Kukorica Stb (zöldségek)
Emellett lúgosításkánt naponta: 1 sárgarépa 1 citrom levével összeturmixolva,1 literig vízzel felöntve. Egy pohár étkezések közben
(éhgyomorra nem ajánlom)
Na meg megpróbálok 3-szor egy héten legalább 1 órát gyalogolni és egy órát biciklizni.
Hatásos nekem :-)
Sok sikert mindenkinek, puszi
Kata:
Van még 1 állás de barátnőm szerint ezzel nm kellene foglalkozni.
Elküldöm neked levélbe a hirdetést.
Sziasztok!
Kata,tegnap csinaltad a gyuminapot,?/en holnap fogom...
Sziasztok! Nekem tegnappal véget ért a 90 napos diéta. A 16-ból 11 kilót leadtam. :DD
De azt hiszem kis idő múlva újrakezdem, mert még 5-6 kilót le akarok dobni. :) Elképesztően érzem magam, sokkal csinosabb vagyok, 2 nadrág méretet fogytam. :D
Azért nem hagylak itt benneteket, és mivel nekem ez a 3 hónap egy életmódváltás volt, megőrzök bizonyos dolgokat a diétás étrendből.
Pl. soha többé húst krumplival v rizzsel....kenyeret meg alig-alig eszem. Továbbá cukor száműzve, helyette édesítőszer. :)
Sok sikert továbbra is Nektek! :)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- Fogyjunk együtt, úgy könnyebb
- Valaki lenne a lelki társam egy fogyókúrában? Kezdjük együtt, így talán könnyebb lesz!
- Egyszerűen csak végig szeretném csinálni végre! Tarts velem!Együtt könnyebb!