Angol tanárt keresek a XXII.kerületben, illetve környékén. Tud valaki ajánlani? (tudásbázis)
Ha még nem találtál angol tanárt, szívesen segítenék. 8éves tapasztalattal rendelkezem, házhoz is megyek. az órák hangulata közvetlen, de a szá
monkérés következetes. segédanyagot én biztosítok. minden nyelvvizsgatípushoz van anyagom, tapasztalatom. a tematika interaktív, a tanítványt is bevonom az óra tartalmának szerkesztésébe. mindig szem előtt tartom, hogy minden tanítvány másféle tanítási módszert ig
ényel.
hívj bizalommal, további részletek szóban:06-20-953-3008
Andrell Erika 06/30-413-5114 Rózsakarti ltp. vagy
Bakki Boglárka 06/30-904-0517 Promontor utca
Őket a neten találtam még anno mikor a fiamnak kerestem tanárt.Remélem tudtam segíteni. Sok sikert!
Senki sem tud javasolni?
Esteleg olyan módzsert tudtok ajánani, amivel hatékonyan és gyorsan lehet eljutni a középfokú nyelvvizsgáig?
Sziasztok!
Én nyelvvizsgára készülnék(eddig a telc a szimpatikus), és ahhoz kéne egy megbízható tanár, aki azért megfizethető.Várom segítségeteket!
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanál jó háziorvost a 18. kerületben vagy környékén?
- Tudnátok ajánlani megbízható gyermek fogszabályzó orvost a XVII. kerületben vagy környékén?
- Gitártanárt keresek a XXII-XI. kerületben vagy környékén! Tudtok ajánlani?
- XVII. Kerületben vagy környékén, valaki nem jönne velem kondizni?
- Tudna valaki ajánlani jó érsebészt, illetve magánrendelőt Budapest I. kerületben és környékén?
- Német tanárt keresek a XXII.kerületben, illetve a környékén.Tudtok ajánlani?