Gitártanárt keresek a XXII-XI. kerületben vagy környékén! Tudtok ajánlani? (tudásbázis)
Helló!xx.kerben gitároktatást vállalok,nemtől-kortól-függetlenül,haladóknak,kezdőknek egyaránt,magas színvonalon.Én tényleg megtanítalak gitározni!nem csak elszedem a pénzét a tanulóknak,garanciát vállalok!
1500FT/Óra
Hívj bátran!
Tel:06202917833
A Budagyöngye és a Szt. János Kórház között lakom /II.ker./, ide várom a tanulni vágyókat. Ha olcsón akarsz gitároktatást ráadásul egy pedagógustól akkor írj e-mailt, add meg a telefonszámodat, visszahívlak és megbeszéljük a részleteket!
Thúry Gábor tunyo01@freemail.hu
Tamara!
Köszönöm válaszod! Hívni fogjuk, érdeklődöm!
Szőnyi Sándor
XXII.KER, Diósd, Érd környékét vállalja.
Tel: 06/20-456-4096
Sok sikert!!!
Szia tindigo!
Igazából nem is tudom, még sose kerestem gitártanárt. A fiam (15 éves) vett egy elektromos gitárt, ő szeretne tanártól tanulni. És van egy ismerősöm, akinek 14 a fia, ő is tanárt keres. A 14-és 15 évesek akár még össze is hozhatók egyszerre. Az én fiacskám nem hiszem, hogy eljárna messzire, 4 előtt haza se ér.
Lenne ötleted?
VIII. ker még belefér?
Vagy ha házhoz menne?
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanál jó háziorvost a 18. kerületben vagy környékén?
- Tudnátok ajánlani megbízható gyermek fogszabályzó orvost a XVII. kerületben vagy környékén?
- XVII. Kerületben vagy környékén, valaki nem jönne velem kondizni?
- Tudna nekem vki segíteni?Kilós turit keresnék Pesten a 3. kerületben és környékén?Előre is köszönöm!
- Hol van jó használt ruha bolt a XI. kerületben vagy környékén?
- III. kerületben Csillaghegy és környékén gyerekorvosokról szeretnék érdeklődni