Ajánlanál jó háziorvost a 18. kerületben vagy környékén? (tudásbázis)
Sziasztok!
A 18. kerületben lakom a fiammal albérletben, ide jár suliba, háziorvost kellene keresnem lehetőleg itt a 18.-ban, viszont az állandó lakcímunk szerint nem ide tartozunk. Viszont az albérletbe nem jelentkezhetünk be, az lenne a kérdésem hogy ettől függetlenül választhatok-e itt háziorvost? És melyiket tudnátok ajánlani, aki lelkiismeretes. Köszi
Szebényi az sztk vezetője is, én úgy voltam nála, mint helyettes orvosnál és maximálisan elégedett voltam vele, elküldött különböző vizsgálatokra, nem rázott le...
Igen, én a 18. kerületben lakom, közel az sztk-hoz :-)
Kösz szépen!
Akkor ő komolyan veszi a komolyan veendőket? Mert pl. a mostani orvosunkban azt szeretem nagyon, hogy mikor kicsit túlaggódtam magam, lenyugtatott, de mikor komoly gond volt, annál komolyabban vettem a figyelmeztetését, hogy ne hanyagoljam el a dolgokat.
Szia!
Én Sánta Gabriellához járok, nem tudom hozzá tartoznék-e a cím szerint, őt ajánlották, hozzá mentem (már két éve). Elégedett vagyok vele, alapos és emellett kedves is. Én csak ajánlani tudom. És szerintem még az asszisztense is kedves (az ő nevét sajnos nem tudom). :)
Hátha mégis sikerül. Úgyhogy várok még ajánlatokat, lehetőleg személyes tapasztalat alapján.
Egyébként nem hinném, hogy pont a 18. kerületben ne lehetne szabadon családorvost választani, ha máshol lehet.
Másik kerületben van az orvosunk, nem 18. kerületi.
Te Pestlőrincen laksz?
Ki volt eddig az orvosotok?
A Szebényi és a Fejes Csaba jó. De a Mankhert Zsuzsanna is jó, Ő ráadásul reumatológus is.
Klassz háziorvosunk lassan nyugdíjba megy, nem akarom az utolsó pillanatra hagyni a keresést. Ráadásul van egy beteg, évek óta ágyban fekvő édesanyám, akinél a legegyszerűbb betegségek sem úgy folynak le, ahogy általában, mostanában ráadásul elég súlyos betegségek miatt kellene kivizsgáltatnia magát. Azokból az orvosokból elegünk van, akik meg se hallgatják, előírnak valamit, ami másnak segíteni szokott, és nem érdekli őket, hogy neki sok gyógyszer-hatóanyagra egészen másképp reagál a szervezete.
Egy szó mint száz, olyan háziorvost keresek, akihez emberi és szakmai szempontból is bizalommal fordulhatunk. Lőrincen lakunk, persze jó lenne ott találni valakit, a Thököly úti rendelőben vagy a Béke téren, de messzebbre is elmegyünk, csak találjunk egy jó orvost, akinek fontos az ember. Anyukámnál ez még sürgősebb, mert sajnos a távolság miatt nem tud a családorvosunkhoz járni (egy másik kerületben rendel, ahol előzőleg laktunk), az ő orvosára meg szinte semmiben nem lehet számítani.
Aki tud segíteni, kérem, segítsen! Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Tudnátok ajánlani megbízható gyermek fogszabályzó orvost a XVII. kerületben vagy környékén?
- Gitártanárt keresek a XXII-XI. kerületben vagy környékén! Tudtok ajánlani?
- XVII. Kerületben vagy környékén, valaki nem jönne velem kondizni?
- Tudna nekem vki segíteni?Kilós turit keresnék Pesten a 3. kerületben és környékén?Előre is köszönöm!
- Tudtok ajánlani felnőtt háziorvost a XI. kerületben?
- Emberséges háziorvos a 19. kerületben vagy környékén?