Angol nyelvtanfolyamot keresek Budapesten. Ajánlanátok? (tudásbázis kérdés)
a nyelvtanulás egy hobbi, amivel szinte mindennap kell foglalkozni hosszabb távon. úgy tényleg lehet fejlődni. szerintem kombinálni kell, amire csak lehetőség van.
nem kérdés, a leggyorsabb, ha külföldre megy az ember egyedül és külföldi társaságban van egész nap. ezért főiskola keretében egy külföldi félév ösztöndíjjal kihagyhatatlan.
ha ez nem lehetséges, egy jó magántanár szintén elhagyhatatlan szerintem a többi mellett. feladatok, újságolvasás vagyis neten olvasgatás, angol nyelvű levelezőtársak keresése, szófordulatok tanulása, különböző ismétlésen alapuló tanulóprogramok.
utóbbiakkal lehet egyedül is fejlődni, de egy motiváló tanár, akivel tanulás közben is szinte szórakozás a tanulás, nagyon megdobja a folyamatot
Nekem nem nyelvvizsga kell, hanem az, hogy tudjak beszélni, írni, olvasni.
A legtöbb állásinterjúnál feltétel a folyékony angol nyelvtudás és erre lenne szükségem.
A kreatívangolt megnéztem, nem tűnik rossznak, de még nem is győzött meg.
Nem.
Mesélsz róla?
Hi,
Kreatív angol? Ismered?
Sziasztok
Nyelvtanfolyamot keresnék Bp-n. Nem nyelvvizsgára van szükségem, hanem meg akarok tanulni angolul beszélni, írni, olvasni.
Van egy alapfokúm, de már nagyon rég tanultam.
Illetve tudnátok ajánlani kétnyelvű könyveket (egyik oldalon angolul van a szöveg, a másik oldalon magyarul).
Mit javasolnátok?
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Bő féléven belül használható angol nyelvtudásra kellene szert tennem.Mit ajánlotok? A nyelvtanfolyamokról nem sok jót hallottam...
- Mennyit keres egy HR-es Budapesten HR diplomával, angol+német középfokkal, több év tapasztalattal?
- Tudtok ajánlani Budapesten angol tanfolyamot, nyelviskolát?
- Spanyol nyelvtanfolyam Budapesten
- Angol tanárt keresek Budapesten!
- Tudnátok ajánlani Budapesten német nyelvtanfolyamot indító iskolákat?