Angol marhahátszín szelet recept
Az Angol marhahátszín szelet hozzávalói:hátszín,
bors,
mustár,
20-22 dkg hátszín (személyenként),
olaj,
só,
bors ízlés szerint,
mustár.
Az Angol marhahátszín szelet elkészítési módja:
A hátszínszeleteket megtisztítjuk, a zsírosabb részeket rajtahagyjuk, és körös-körül nyolc-tíz helyen bevagdossuk, borsozzuk, sózzuk, mustározzuk, majd késsel a hús közepén megszurkáljuk, és rövid ideig sütjük mindkét oldalát.
A marha hátszínszeleteket legalább egy nappal a fogyasztás előtt fűszerezni kell.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. márc. 22. 21:38
Az angol marhahátszín szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.