Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Angol marhahátszín szelet recept

Angol marhahátszín szelet recept

Az Angol marhahátszín szelet hozzávalói:
hátszín,
bors,
mustár,
20-22 dkg hátszín (személyenként),
olaj,
só,
bors ízlés szerint,
mustár.


Az Angol marhahátszín szelet elkészítési módja:
A hátszínszeleteket megtisztítjuk, a zsírosabb részeket rajtahagyjuk, és körös-körül nyolc-tíz helyen bevagdossuk, borsozzuk, sózzuk, mustározzuk, majd késsel a hús közepén megszurkáljuk, és rövid ideig sütjük mindkét oldalát.

A marha hátszínszeleteket legalább egy nappal a fogyasztás előtt fűszerezni kell.


Kategória: Húsételek receptjei


Az angol marhahátszín szelet elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook