Vitaminsaláta virslivel recept

2 pár virsli,
2 db főtt tojás ,
2 db nagy alma,
1 nagy fej lilahagyma ,
1 db ecetes uborka,
1 fél evőkanál olaj ,
2 dl kefir
csipet cukor ,
mustár,
Piros Arany krém
A Vitaminsaláta virslivel elkészítési módja:
A virsli bőrét lehúzzuk, a húsát felkarikázzuk. A megtisztított hagymát és a savanyú uborkát felszeleteljük. Az olajból, a kefirből, a mustárból, a cukorból öntetet készítünk, és az előkészített hozzávalókkal összekeverjük. Végül a meghámozott, kockára vágott almát is beletesszük. Tetejét karikára vágott kemény tojásokkal díszítjük, melyekre egy-egy csepp Piros Aranyat nyomunk.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: badonyimariaeva, 2009. márc. 21. 21:37
A vitaminsaláta virslivel elkészítési módja és hozzávalói.