Ananászos vaniliahalom recept
20 perc
Az Ananászos vaniliahalom hozzávalói:
8-10 személyre
1 doboz babapiskóta
1 doboz /nagy/ ananászkonzerv
2 ek rum
2 tasak vaniliaízű pudingpor
1 l tej
6 ek cukor
3 dl tejszín
Az Ananászos vaniliahalom elkészítési módja:
A vaniliapudingot a használati utasítás szerint megfőzzük.A babapiskóta felével egy mély üvegtálat kibélelünk,és meglocsoljuk a rummal.Az ananászkonzerv levét leöntjük,a gyümülcs felét a piskotán eloszlatjuk.Ráöntjük a puding felét,elhelyezzük rajta a maradék babapiskótát,majd kevés ananászlével meglocsoljuk.Rászórjuk a megmaradt ananászt,végül leöntjük a maradék pudinggal.1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük. Tálaláskor felvert tejszínhabbal kínáljuk.
A tetejére díszítésként torta csokidarát szórunk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Rika1, 2007. dec. 11. 22:10
Az ananászos vaniliahalom elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.