Ananászos piskóta recept
Az Ananászos piskóta hozzávalói:1cs .babapiskóta
1 doboz ananászkonzerv
2 evőkanál rum
1 cs Aranka vaníliaízű puding
0.5 liter tej
2 evőkanál cukor
tejszínhab
Az Ananászos piskóta elkészítési módja:
A pudingot elkészítjük.A babapiskóta felével kibélelünk egy üvegtálat és meglocsoljuk rummal.Az ananász felét elosztjuk a piskótán,ráöntjük a puding felét,újra babapiskóta jön a következő sorban,kevés ananászlével meglocsoljuk.Rászórjuk a maradék ananászt és leöntjük a maradék pudinggal.1-2 órára hűtőbe tesszük.Tálaláskor felvert tejszínhabbal kínáljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. júl. 23. 15:26
Az ananászos piskóta elkészítési módja és hozzávalói.