Ananászkrémleves recept
20 perc
Az Ananászkrémleves hozzávalói:
cukor
1 konzerv ananász
víz
1 csomag vaniliáscukor
cimtromlé
fahéj
tejföl
2 dl főzőtejszín
Az Ananászkrémleves elkészítési módja:
Kb.1 ek cukrot karamellizálunk,majd ráöntjük a konzerv ananászt,felöntjük 2 dl vízzel,egy pár csepp citromlével,egy kis fahéjjal,a vaniliáscukorral, megszórjuk és főni hagyjuk.Közben a tejszínből,1 kanál tejfölből és egy kanál lisztből habarást csinálunk,amint felfőtt a víz,belekeverjük és összefőzzük.
Hidegen fogyasztva a legfinomabb!!!
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: c45cf0522b, 2009. jan. 22. 21:07
Az ananászkrémleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.