Amurpaprikás recept
Az Amurpaprikás hozzávalói:- 1,5 kg-nyi amurderék
- 5 dkg zsír
- 1 nagy fej hagyma
- 2 zöldpaprika,
- 1 paradicsom
- 1 pohár tejföl,
- paprika
- 4 dkg liszt
- só.
Az Amurpaprikás elkészítési módja:
A megtisztított szeleteket sóval bedörzsölöm és állni hagyom. Az apróra vágott hagymát a zsírban sárgára pirítom, rászórom a pirospaprikát, beleteszem a halszeleteket, a cikkekre vágott paradicsomot, a felkarikázott paprikát. Kevés vízzel öntöm fel. Mikor a hal megpuhult, hozzákeverem a habarást. Még néhány percig forralom, majd galuskával tálalom...
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: 4c35511f0b, 2008. dec. 25. 11:40
Az amurpaprikás elkészítési módja és hozzávalói.