Tésztában sütött tonhal recept
A Tésztában sütött tonhal hozzávalói:1 cs mirelit leveles tészta
40 dkg olajos tonhal
7 tojás
1 dl tejföl
só
bors
olajbogyó
1 őzgerinc sütőforma
A Tésztában sütött tonhal elkészítési módja:
Amikor a tészta kiengedett,téglalap alakúra nyújtjuk,a tojásokat megfőzzük,felszeljük, a halat lecsöpögtetjük. A tésztával kibéleljük a formát,a szélein lógjon ki a tészta. A tonhalat összekeverjük a tojásokkal,tejföllel,olajbogyóval,sóval,borssal. Elosztjuk a tésztán, majd a lelógó részekkel betakarjuk. A tésztát több helyen megszurkáljuk.Forró sütőbe tesszük és pirosra sütjük. Amikor megsült, a formából kiborítjuk,pihentetjük és felszeleteljük. Jó étvágyat hozzá!
Egyszerű,gyors és laktató!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Yulcsy, 2008. dec. 25. 09:33
A tésztában sütött tonhal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.