Amikor majdnem minden oké, a sors mindig közbeszól. Miért? (tudásbázis)
Annyiszor megkaptram már én is, hogy vegyem be a leszarom tablettát, és akkor könnyebb lesz 1 csomó minden. De sajnos nem ilyen vagyok. Vannak dolgok, amiket nehéz leszarni. Most én is ezt érzem, hogy a sors már megint ellenem van bizonyos dolgokban (pedig a "majdnem"-et már éreztem).
Az elmúlt 1 év történései után, már nem is merem magam abban a boldog tudatban tudni, hogy minden ok. Így legalább, ha koppanok, akkor kissebbet.
Szerintem egyensúlyban van a jó és a rossz történés. Csak a jót természetesnek vesszük, az jár, a rossz pedig fájdalmas, az ember majd belpusztul.
De ha nem lenne rossz, honnan tudhatnánk mi is a jó.
Szerintem azért, mert amikor minden happy, a figyelmünk teljes egészében erre van ráállva, és nem vesszük észre a negatív történések figyelmeztető jeleit, ill. realitásérzékünk a béka feneke alatt található ilyenkor.
Így amikor megvan a baj, az teljesen váratlanul ér minket, és a felhők közül hirtelen a földre pottyanunk.
Nem feltétlenül hiszemhogy az élet fájdalmas katasztrófák sorozata.
Az élet apró figyelmeztető jelek sorozatát küldi felénk, amikro ezeket nem vesszük észre, vagy figyelmen kívül hagyjuk, akkor fejbe üt minket egy husánggal.
Csak forog életünk kereke,
egyszer fent, egyszer lent.
Szerencsére, ami elkezdődik, az véget is ér.
Baj az, hogy a jó is.
:-)
Ha valóban minden "oké" lenne, akkor sikerülne!:)
A Sors csak figyelmeztet, hogy még nem vagy kész az adott dologgal.:)
A Bibliában olvastam: Isten megbünteti azokat, akiket szeret, és ostorozza azokat, akiket fiává fogad.
Az én hátamba rengeteg ostorcsapás nyoma van "beleégve", mégsem okolom a sorsot.:)
Mert az élet "fejlődés" címén kiba...sra megy.
Ez van.
További ajánlott fórumok:
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Bukik a 3 hónapos kisfiam, majdnem minden evés után. Néha picit, néha nagyobbat. Van hasonló tapasztalatod?
- Egy héttel szülés után is még csak annyi tej van, hogy majdnem minden evésnél pótolni kell, laktoherb meg homeo sem segít, mit tegyek?
- Majdnem minden nap meghal egy motoros? :(
- Még nagyon függök édesanyámtól. Majdnem minden értelemben,...
- Szerintetek nem gond, hogy az új hűtőm minimumra állítva is elég jól hűt és a felső polcon majdnem fagyos minden?