Majdnem minden nap meghal egy motoros? :( (beszélgetés)
" A másik valószínűleg a saját maga okozta a balesetet. Másnap eladta volna a motort, azt mondta, utoljára még meghajtja. Szó szerint így történt, utoljára 😢"
A mi ismerősünkkel is szóról szóra ez történt 2012-ben.
Nem csak motoros baleset hanem más baleset is nagyon sok van.
Édesapám legjobb barátja imádott motorozni, még versenyzett is viszont az utakon mindig figyelt ügyelt a biztonságra.
Sosem ment úgy mint az állat, főleg mert otthon várta a családja.
Viszont pár éve egy autós szó szerint direkt nekiment, (később bevallotta szándékosan ment neki).
Nagyon súlyosan megsérült és sosem lesz már a régi.
Sok ehhez hasonló baleset van de rosszabb ha aggódik az ember.
Sajnos nap mint nap megtörténik...
Durva dolgok ezek. Sajnálom az ismerőseiteket, részvétem.
Ha motoros lennék, még jobban szíven ütne a napi szintű halálhír.
Nekem két barátom halt meg motorbalesetben. Egyikük egyértelműen egy felelőtlen autós miatt. A másik valószínűleg a saját maga okozta a balesetet. Másnap eladta volna a motort, azt mondta, utoljára még meghajtja. Szó szerint így történt, utoljára 😢
Azért van ennyi baleset, nulla tisztelet van egymás irányába. 5 percért, két méterért az emberek képesek kockáztatni.
Én a kamionosokat sokkal nagyobb veszélyforrásnak tartom az utakon, mint a motorosokat. Tudják, hogy nincs ellenfelük és majd a kisebb fékez. Néha úgy szeretnék egy tank vezetőjeként közlekedni, mikor egy kamion kikanyarodik elém, mondván neki nagy baja nem lehet.
Csak annyit mondanék neki, mikor áthajtanék rajta a lánctalpakkal, hogy bocs, legközelebb, majd jobban figyelsz.
Minden nap meghal autós is. Sajnos. :(
A motoros meg túl sokat képzel magáról, a nagy vagányságnak sokszor túl nagy az ára.
Minden nap sok millió ember hal meg.
Ez az élet rendje.
A félelem nem óv meg senkit.
Addig szeressük egymást, amíg vagyunk. 😉
Olvasom a híreket és szinte minden nap van ilyen hír :( Jóbarátom is motorozik, nagyon féltem emiatt.
Szerintetek miért van ennyi baleset?
További ajánlott fórumok:
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Amikor majdnem minden oké, a sors mindig közbeszól. Miért?
- Bukik a 3 hónapos kisfiam, majdnem minden evés után. Néha picit, néha nagyobbat. Van hasonló tapasztalatod?
- Egy héttel szülés után is még csak annyi tej van, hogy majdnem minden evésnél pótolni kell, laktoherb meg homeo sem segít, mit tegyek?
- Még nagyon függök édesanyámtól. Majdnem minden értelemben,...
- Szerintetek nem gond, hogy az új hűtőm minimumra állítva is elég jól hűt és a felső polcon majdnem fagyos minden?