Amikor "elmerültem", akkor döbbentem rá... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Amikor "elmerültem", akkor döbbentem rá...
Bonyolult témát feszegetsz.
Úgy érzem, soha nem volt olyan nehéz megteremtenünk magunk körül az egyensúlyt, mint őrületesen (és ráadásul rossz irányba) rohanó napjainkban.
Szia!
Nagyon szépen és jól megfogalmaztad, hogy mit érzel. Ezeket a sorokat leginkább azok értik meg, akik hasonló cipőben járnak, mint te.
Vannak olyan szerencsés emberek, akik nem küzdenek folytonos teljesítési és bizonyítási kényszerrel. Ők valószínű nem tudják milyen érzés, amikor elindul az a pici könnycsepp és hirtelen megállíthatatlanul előtörnek az érzelmek.
Biztos, hogy jólesett kiírni magadból ezeket a gondolatokat. Kívánom, hogy megtudd valósítani a helyes rangsorolást (család, barátok, munka...) az életedben. Ha már megvan a felismerés az fél siker. :-)
Értem a lényeget, bár a felismerés szele, a nagy lelkesedés valóban elhomályosította kicsit a lényeget.
Agyonhajtotta magát, figyelmeztető jeleket kapott a testétől és most leesett neki, hogy valamit nem jól csinál az életében, baj volt eddig az értékrenddel, a helyes rangsorolással. Kívánom, hogy ez a lendület tartson ki abban is, hogy sikerüljön ezen változtatni. Mert aki nem figyel oda, az egyre durvább jelzéseket kap...
Ugrás a teljes írásra: Amikor "elmerültem", akkor döbbentem rá...
További ajánlott fórumok:
- Tényleg akkor jön az igazi, amikor nem számítunk rá?
- Ti fel tudtok kelni akkor, amikorra az ébresztőt állítjátok?
- Te szivesen venned. ha amikor kijossz a korhazbol a masodik babaval, akkor anyosod ott lakik nalatok egy ideig?
- Most döbbentem rá, hogy én is anya lettem, mennyire nehéz a...
- Most döbbentem rá, nagyon megroggyantam így 50 után.
- Öt hónap együttjárás után döbbentem rá, hogy szerelmes vagyok! Halálra rémültem az érzéstől! Ez normális dolog?:)