Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Amikor a tükörbe nézek, csak azt a személyt látom, akit a... fórum

Amikor a tükörbe nézek, csak azt a személyt látom, akit a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

11. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 14:53
Mindenki a szüleiből lett, attól még az te vagy. :D 🤔
Lehet hogy el voltál nyomva, és még magadat is becsapod mert félsz a csalódástól, kimondani hogy ez meg az lehetnél ha maradna időd arra hogy saját személyiséged legyen. De ez csak tipp. Változtatni mindig lehet csak ehhez néha nagy bátorság kell.
9. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:17
Ezt nem értem. Én is látom a tükörben, hogy hasonlítok a szüleimre, de nem a szüleim vagyok, hanem ÉN.
ma 13:14

Nekem ilyen eszembe sem jutott.

Ha tükörbe nézek, megállapítom, még mindig jól nézek ki a koromhoz képest.

Elégedett vagyok a látottakkal, maradjon még sokáig így!

7. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 13:01

A tükörkép csalóka, nem kell hinni neki. Főleg mert most belső értékekről beszélsz. Így nem biztos magadat látod, hanem megleeht azt, amit mutatni akar neked.

Változtatnod kell, de ne feltétlen az legyen a tét, hogy pontosan az ellenkezőjét tedd, amit a szüleid, hanem fel kell ismerni a hibákat és ezeken kell változtatni.

6. GBetti88 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 12:29
Ha ezzel nem vagy megelégedve, akkor Te vagy az egyetlen, aki ezen változtatni tud. Légy önmagad, amilyen mindig is szerettél volna lenni, hidd el jó lesz :)
5. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:24
Akkor épp itt az ideje, hogy önmagad légy. Önazonos, saját identitással.
ma 04:26
De, te vagy:)
3. Egyed Egon (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 23:31
Pedig Te vagy!
tegnap 22:08
Ez érdekes...és mégis kit szeretnél látni, ha szüleid kemény melójával nem vagy megelégedve? tettél a látvány javítása, elfogadhatósága érdekében valamit?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook