Miért látom csak fényképen kancsalnak a szemen és tükörben meg nem? (tudásbázis)
Nekem például a bal szemem esetében van rejtett kancsalságom. Csak akkor jelentkezik ha nagyon el vagyok fáradva és adott szögbe nézek.
Sajnos van ilyen, én is észre vettem pár fotón, ha olyan irányba néztem, akkor bizony kicsit kancsalnak tűnök egyik szemre. :D
Érdemes elmenned szemészhez, lehet szemüvegre lenne szükséged, vagy szemizom tornára, vannak rá technikák, hogyan lehet a szemet tornáztatni, mert ha elfáradnak a szemizmok, bizony okozhatnak ilyen dolgokat.
egyrészt a tükörben közelről nézed magad, másrészt csak az egyik szemedbe tudsz egyszerre belenézni
míg fényképen összességében tudod megnézni az arcod+szemeid állását
a fotó a valós
menj el szemészhez
lehet, hogy azért, mert a tükörben közelebbre fókuszálsz, a fényképeken meg általában távolabbra (kivéve ha valaki nagyon közelről fényképez).
vagy egyszerűen csak te látod magad kancsalnak, amúgy meg nem vagy az :)
Valószínűleg csak egy-egy szögből tűnsz annak, olyanból amiből magad nem látod a tükörben. 1-1 képen bárki nézhet ki bancsának.
Meg pl. az egyik cicám néha tényleg bandzsít, de csak ha adott irányba néz.
További ajánlott fórumok:
- Milyen okból / miért takarják ki egy smile-val minden egyes fényképen egy 2 hete született baba arcát a közösségi oldalon?
- Létezik olyan program, hogy egy fényképen el tudom tüntetni a tokát, ráncot és a hajamat is át tudom festeni?
- Milyen képszerkesztő tud abban segíteni, hogy a fényképen a szem ne legyen fényes? Vakus géppel csináltuk
- Férfiak! Melyik lenne az a lány a fényképen aki mindenféleképpen tetszene? Hogy nézne ki?
- Egy régi fényképen szeretném bejelölni újra egy kedves ismerősömet Facebookon az ő albumában. Hogyan tudom újra jelölni?
- Hogy lehet beállítani, hogy a fényképen szerepeljen a dátum?