Milyen képszerkesztő tud abban segíteni, hogy a fényképen a szem ne legyen fényes? Vakus géppel csináltuk (tudásbázis)
Mondom...
próbáld meg
a fényerő szín , telítettség hajlítást vagy valami mást,hátha...
automatikus képjavítás, esetleg
Nem, mert nem piros hanem zöld aszeme a kuttynak
A "normális" pirosszemet lehet csak korrigánli
otózzd le kssé oldalrol, hogy ne tukröződjön vissza a szeme, esetleg olyan géppel ami kettőt villan és a másodikra csinál csak képet
Ez a pirosszem egyik kiszűrése
Köszike és abban még tudsz segíteni ha képet vágok ki akkor a vonalak mentén legyen a vágás és ne sablon legyen amit szét illetve összehúzok mert akkor is van a képben olyan amit nem szeretnék, hogy látszódjon de erre sem találok semmi megoldást.
Pl olyat, hogy szabadon én egy ceruzával húznám meg a vonalat amit ki szeretnék vágni
itt ez a kép azt szeretnék, hogy csak a kutya legyen a többi részlet ne látszódjon akkor mit kell csinálni?
De van, én is azt használom.
Mindjárt..
További ajánlott fórumok:
- Milyen progit használjak képszerkesztésre?
- Milyen okból / miért takarják ki egy smile-val minden egyes fényképen egy 2 hete született baba arcát a közösségi oldalon?
- Tud valaki olyan képszerkesztőt ahol a képet fel kell tölteni és akár újság címlapra is teheti a képét?
- Tudtok olyan képszerkesztő programot amivel lekicsinyíthetem a képeket olyan méretre amilyenre én akarom?
- Tudnátok segíteni képszerkesztés ügyben?
- Valaki tudna segíteni képszerkesztésben?