Amerikába repülni (beszélgetés)
szerencsére a csatlakozással nem lesz semmi baj, lesz időm bőven. egyszer 10 órás várakozásom, majd 3 óra 40 perc lesz.
megnyugodtam, köszi :) én is képes vagyok eltévedni mindenhol...
a kikérdezéstől félek picit, de csak az angolom miatt.
a 10 óra 50 perces uttol csak azért nem tartok mert előtte éjszakázom még a berlini reptéren, és ahogy ismerem magam be leszek sz.rva, és tutira nem fogok aludni :) igy elég fáradt leszek a gépen talán hogy végigaludjam, vagy legalábbis egy nagyobb részét.
dehogynem!!! :) félek, főleg hogy 26 órás utamból lesz egy 10 üra 50 perces is, és mellette két 2 órás.
egyébként én is bizom abban hogy ki lesz minden normálisan írva, igazából az átszállásoktól tartok. nem tuodm h akkor kell e ki-be csekkolni, nem tudom hogy ugyanarról a terminálrol megy majd a gép, vagy át kell mennem másikra. és annyira nem bezsélek folyékonyan angolul. nem adnak el, és azért megértem, meg megértetem magam, de egyedül picit félek.
No para, tényleg minden ki van írva érthetően, nem fogsz elkeveredni, ha mégis kérdezz :)
Vihetsz fel kézipoggyászt is, repülőtársaság függő hány kilósat, és a méret is meg van adva. Elég sok minden belefér abba is. (kivétel olló, kés, ital, folyékony kencék)
A neten utána tudsz olvasni sok mindennek. Repülni jóóóóó! Én 57 évesen repültem először a múlt évben :) Jó utat.
Nem fogsz. Rajta van a beszállókártyán világosan, hogy hányas kapu és mikor. Semmi más dolgod nincs, mint ezt megtalálni. Egyébként nagyon világosan és egyértelműen jelezve van minden.
Jó utat!
Sziasztok! Ugy alakult hogy 2 atszallassal(Berlin es London) fogok utazni Amerikaba. Meg soha nem repultem, es picit felek hogy valamelyik repteren elkeveredek. Ötleteket varok hogy mire kell felkeszulnom.
Igyekszem beleferni a 20 kilos korlátba a pakolasnak, de ez ia feszelyez picit. Koszi elore is