Amatőr női kézicsapat Szeged (beszélgetős fórum)
Nem tudom, hogy így és főleg itt, ahol az ország-világ különböző részeiben "összegyűlt" hoxa-tagok vannak...
Ha van hol, és van már személyes ismeretségi körödből 3-4 fő, akikkel ki tudtok menni játszani... kezdjétek el!!! Csináljátok!!!
Majd amikor megállnak, nézik, bámészkodnak, azokhoz kell oda-menni, mondani nekik, hogy lehet ám belülről kifelé is nézni...:)))
Gondolom, hogy a kézi-pálya valami dróthálóval, hasonlóval elkerített terület. A bejáratra, ill. egyéb forgalmas hely felé néző oldalára egy-egy táblát kiírni: "Gyere közénk: x időpontban itt találsz minket!"
Vagy keress meg egy fitness termet, beszélj az ottani vezetővel, fogjatok össze...jó kis kiegészítő mozgás nyári időszakra!
Szurkolok neked, nektek, hogy össze-jöjjön!!
Sok helyen próbálkoztam,de sehol nem találtam meghallgatásra. Szeretnék városomban csapatot szervezni,nem baj,ha nem vagy 20 éves,csak szeresd a játékot,és a játék öröme miatt gyere.
Ha gondoljátok,lenne kedvetek akkor írjatok,keressetek meg privátban. Sok fővárosi amatőr kézicsapat van,de Szegednek egy sem.
Hát tegyünk ellene. :)