Amarettis-meggyes puding recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
Az Amarettis-meggyes puding hozzávalói:
3 adaghoz
1 zacskó vaníliás pudingpor,
fél liter tej,
25 szem fagyasztott magozott meggy,
20 db Amaretti keksz,
édesítőszer, kevés őrölt fahéj
a díszítéshez: tejszínhab, meggy, Amaretti keksz
Az Amarettis-meggyes puding elkészítési módja:
A tejet felforraljuk és a pudingporral pudingot készítünk. Az üvegkelyhekbe fagyottan 6 szem meggyet és 4 db Amaretti kekszet teszünk. A tetejére kevés őrölt fahéjjat szórunk. Rákanalazzuk a forró pudingot. Ha kihűlt, legalább 3 órára hűtőszekrénybe tesszük. Majd a fogyasztás előtt tejszínhabbal, néhány szem meggyel, valamint pár darab Amaretti keksszel díszítjük.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2019. júl. 8. 22:05
Az amarettis-meggyes puding elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.